https://www.youtube.com/watch?v=TjIiA3MX_7o
Videoda Ömer TELLİ Şahsına küfür göründüğü gibi gereken neyse yapılır umarım.
Ömer TELLİ ye küfür
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 469
- Server Ip/DNS: 213.238.173.44
- Clan İsmi: TeamTR Gaminq
- İletişim:
Ömer TELLİ ye küfür
Tsye Giriyosun Adam Direk Yanına Çekiyo Ve Ömer Telliye Sövüyo Planlanmış Gibime Geldi Ama Yineden Söven Kişinin Yasaklanması Lazım Clanın Değil.
Bu Arada Sende Yasaklanabilirsin Bana Planlanmış Gibime Geldi Clan Kapattırmak İçin Oranın Server Ortağı İle Anlaşmadığın Ne Malum Kanıtın Yetersiz Ve Konu Yanlış Yerde Şikayet Bölümü Açık Değil Açıldığı Zaman Daha İyi Kanıtlar İle Bence Konuyu Aç Bana Yetersiz Geldi Ama Yinede Yetkililere Bırakıyorum Konuyu İyi Günler.
Bu Arada Sende Yasaklanabilirsin Bana Planlanmış Gibime Geldi Clan Kapattırmak İçin Oranın Server Ortağı İle Anlaşmadığın Ne Malum Kanıtın Yetersiz Ve Konu Yanlış Yerde Şikayet Bölümü Açık Değil Açıldığı Zaman Daha İyi Kanıtlar İle Bence Konuyu Aç Bana Yetersiz Geldi Ama Yinede Yetkililere Bırakıyorum Konuyu İyi Günler.
Link: | |
Linklerini gizle |