Selamun aleyküm ben cs85 sahibi Ramizdayı DehseTR klanı sahibi ben şahsen 1 kurucu olduğum serverda baya iyi ilerliyordum bazılarının zoruna gidiyordu Jessniary gibi bi klan Öyle böyle birleştik adamalr anapanel istedi verdim Ticketen Ömer Telliye küfür etmişler vs. Suç üzerime kalıp içinde 32 tl 2 ürün bulunan m**o.7**3@hotmail.com paneli kapatılmıştır ve bunun üzerine Komplo kurup nasıl bi teşkilatsa attık konu açıp benim ismim üzerime herkese sövmüşler ( konu açan ip bakarsa görür zaten ) bunları ben Yen'i öğreniyorum kapatma vb bildim ama konuları görmedim jessniary kurucusu olan alperenalp saldırılar yapıp gt de ilerleyip haksız yere ilerleyip tr 1 oldular tatbikide ban yediler sonr diğer kurucu Sinan Gültepe adlı şahıs benim panele saldırdığını itiraf ediyor bana kanıtlar burda Alperen Alp kanıtları yarın video olarak sesli görüntülü atacam tabi ban yemezsem
Konuşmalar ;
Önemli Belkide Son konu Sv Kapanma
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 17
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Kendisi foto atarsak belirtiyor yüzü kızarmadan
Linklerini gizle |
-
Zaten sizde istemiyorsanız bizim kalmamızı sıkıntı Yok cs ara veririz Bide DehseTR Yadaklanmamıştır inş ?
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 881
Siz Yasaklı Olduğunu Bile Bile Ts48 - Ts42'de Yetkilisiniz Şuan?
Linklerini gizle |