Kendimi Savunma mesajım
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 21
Kendimi Savunma mesajım
Loglardan sadece panele giriş yaptıgım mı gözükür yoksa adminlikleri felan sildigim mi eger hepsi gözüküyorsa kafam rahat çünkü hiçbir şekilde bir ayar degiştirip adminlik felan silmedim.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 469
- Server Ip/DNS: 213.238.173.44
- Clan İsmi: TeamTR Gaminq
- İletişim:
-
- Clan İsmi: IMPERIAL GAMING
- İletişim:
Kendimi Savunma mesajım
Palleyci Loglarda Milletin Yetkisine Girip Her Dakka Map Değişip Milleti Banlayıp Cvar Ayarlarını Bozdugun Görükecek Diye Bu Kadar Korkuosun Yetkilier Kontrol Eder Olmadı Ben Bakaacam Dünkü Admin Kayıtları Logundan Direk Buraya Atarım .
Linklerini gizle |
-
Kendimi Savunma mesajım
Senin Attıgın Logdan Birşey çıkmaz onlar sadece admin logları o komutları herkes yapabilir muhim olan ömer telli abinin baktıgı loglar.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.162
- Clan İsmi: [F]arzet [K]i`
Kendimi Savunma mesajım
Yetkililer müsait olduğu zaman konuyu görüp gerekli açıklamayı yapacaktır. Sonucunu çok merak ettim bu kadar emin konuştuğuna göre inşallah altından başka şeyler çıkmaz.
Linklerini gizle |
-
Kendimi Savunma mesajım
loglarda yetki silip ayar degiştirme gibi bir durum yapmadıgım belli oluyorsa lafımın arkasındayım hiçbir şekilde zarar vermedim.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 2191
Kendimi Savunma mesajım
Yetki silme ekleme belli oluyor eğer klan oyuncusu eklediyseniz de belli olur yani sorun etme bakalım bu kadar eminsen sana güvendim.palleyciyiaffet yazdı:loglarda yetki silip ayar degiştirme gibi bir durum yapmadıgım belli oluyorsa lafımın arkasındayım hiçbir şekilde zarar vermedim.
Linklerini gizle |
-
Kendimi Savunma mesajım
200 tane yetkı felan yetkı yazmışlıgım var. en son gitmeden önce bana söven 2 3 kişinin yetkisini silmiştim. yani toplu olarak birşey yapmadım. saldırı niteliginde butun yetkılerı sılmedım.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 469
- Server Ip/DNS: 213.238.173.44
- Clan İsmi: TeamTR Gaminq
- İletişim:
Kendimi Savunma mesajım
Neyse Konuyu Yetkililere Bırakalım Kontrol Etsinler Daha Yazmanın Hiç Bir Anlamı Yok Bence İyi Akşamlar İyi Forumlar Arkadaşlar.
Linklerini gizle |