Daha Önce Başarılar Dilemiştiniz Bizde Tekrardan Teşekkür EdelimXeɴoɴ GaminG yazdı:aynen ya güncellenmiyor + başarılarKtalko yazdı:Eyvallah.İMANSIZ WINSTON HOCA yazdı:Bazıları Çoook Boş Konuşmus Takmayın Her Türlü Yardım Ederim Ktalko Bilir :d BAŞARILAR BEYLERR
Bu Arada Konuyu Düzenliyemiyorum Bazı Güncellemeler Eklicem Ancak Düzenlemiyorum Ne Yapmam Gerek @PaZee @Taha Demirbaş
Biizn-i Hüda BHOP Mod Server | Cs88 |
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 881
Link: | |
Linklerini gizle |
güncellemeleri konu linki ile özelden ulaştırın
Linklerini gizle |
-
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 2191
Teşekkür ederiz efenim.dnz123 yazdı:başarılar
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 881
Herkese merhaba,
Bhop modu türkiyede pek bilinmediğinden okullar açılınca oyuncu sayımız öğlenleri ve sabahları serverimiz bomboş olduğundan, bhopa ara vermeyi, cs88i bırakmayı yönetim ekibi ile kararlaştırdık. Biz 88'i ilk aldığımızda Türkiyedeki tek bhop bizdik. Ancak şuan bizim haricimizde 3 server daha bulunmakta. Amacımız aslında oyuncu değil bhop serverleri çoğaltmaktı, ancak büyük bi düşüş olduğu içinde bizde ara veriyoruz. Planlarımız tutmadı maalesef. Kısa bi süre sonra görüşmek üzere

@Taha Demirbaş Server kapandığından dolayı konu kilitleniyor diye biliyorum.
Bhop modu türkiyede pek bilinmediğinden okullar açılınca oyuncu sayımız öğlenleri ve sabahları serverimiz bomboş olduğundan, bhopa ara vermeyi, cs88i bırakmayı yönetim ekibi ile kararlaştırdık. Biz 88'i ilk aldığımızda Türkiyedeki tek bhop bizdik. Ancak şuan bizim haricimizde 3 server daha bulunmakta. Amacımız aslında oyuncu değil bhop serverleri çoğaltmaktı, ancak büyük bi düşüş olduğu içinde bizde ara veriyoruz. Planlarımız tutmadı maalesef. Kısa bi süre sonra görüşmek üzere

@Taha Demirbaş Server kapandığından dolayı konu kilitleniyor diye biliyorum.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.162
- Clan İsmi: [F]arzet [K]i`
Ara sıra gelip oynardık iyi bir serverdi. Neyse hakkınızda hayırlısı olması dileğiyle.
Linklerini gizle |