Ömer Bey Ben Coolmatzee Gamingin Sahibi yim Baha Varal Benim Serverim Dediğim Gibi Haksız Yere Kapandı Mail Olarak Sizede Attım
Türk Ceza Kanunun ''Madde 160 - (1) Kaybedilmiş olması nedeniyle malikinin zilyedliğinden çıkmış olan ya da hata sonucu ele geçirilen eşya üzerinde, iade etmeksizin veya yetkili mercileri durumdan haberdar etmeksizin, malik gibi tasarrufta bulunan kişi, şikâyet üzerine, bir yıla kadar hapis veya adlî para cezası ile cezalandırılır.'' Panelimi Geri Alma İşlemi Yapılmazsa T.C. İstanbul Adalet Sarayı 'na Başvurup Hakkınızda Yasal İşlem Başlatacağım Lütfen Panelimi Hizmetlerimle Beraber Geri Veriniz Bilginize
Ömer Telli Lütfen Oku
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 14
Ömer Telli Lütfen Oku
En son HasanFirat tarafından Prş Eyl 14, 2017 5:55 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Ömer Telli Lütfen Oku
vay canınaHasanFirat yazdı:Ömer Bey Ben Coolmatzee Gamingin Sahibi yim Baha Varal Benim Serverim Dediğim Gibi Haksız Yere Kapandı Mail Olarak Sizede Attım
Türk Ceza Kanunun ''Madde 160 - (1) Kaybedilmiş olması nedeniyle malikinin zilyedliğinden çıkmış olan ya da hata sonucu ele geçirilen eşya üzerinde, iade etmeksizin veya yetkili mercileri durumdan haberdar etmeksizin, malik gibi tasarrufta bulunan kişi, şikâyet üzerine, bir yıla kadar hapis veya adlî para cezası ile cezalandırılır.'' Panelimi Geri Alma İşlemi Yapılmazsa T.C. İstanbul Adalet Sarayı 'na Başvurup Hakkınızda Yasal İşlem Başlatacağım Bilginize

Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Ömer Telli Lütfen Oku
Kardeşim Burada Dalga Geçicelecek Bir Durum Yok Yasal İşlem Başlatıcağım Panelim Geri Gelmezse
Linklerini gizle |
-
Ömer Telli Lütfen Oku
http://www.csduragi.com/hizmetsozlesmesi.html Buradaki kuralları çiğnemediğine eminsen durma aç, fakat csdurağı yönetimi haksız yere hiçbir serverı kapatmaz.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Ömer Telli Lütfen Oku
Hizmetsözlesmesini Biliyorum Birisi panelimden Ömer Telliye Küfür Etmis Bu Kişide CSDurağına Saldırı Yapan Birisi Kanıtlı Fotoğrafta Attım Ama Ömer Telli Panelimi Kapatmayı Tercih Etti Sonuna Kadar İlerliyeceğim Bu Konuda Yasal İşlem Başlatmayı Düşünüyorum
Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5463
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd