[ZP] Countdown Remix [WWAR'Z] (İstek)
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 216
World warzdaki gibi bir mesajlı bir geri sayım plugini yapabilcek varmı soundlar internetde var zaten yazıları aynı world warz gibi yapsanız olurmu
@emirakpinar
@PaZee
@Taha Demirbaş
@TunnS[C]
@Blue
@MRX3565
@Colditz
@ahmetsencanx2
@emirakpinar
@PaZee
@Taha Demirbaş
@TunnS[C]
@Blue
@MRX3565
@Colditz
@ahmetsencanx2
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Kusura bakma ama, istersen senin yerine biz yapalım modu ?
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: -
- Clan İsmi: -
- İletişim:
Etiketlediğin için cevap hakkı doğuyor bana. Rica ediyorum "şu serverdekinin aynısı, bunun tıpkısı" tarzında bir konuya etiketlemeyin beni.
Zira ortada bir emek var ve ben o servere girip şimdi bakarak aynısını yapmam. Hem etik değil hem mantıklı değil. Sonuçta bir eklenti isteği ama en azından resim atın ne bileyim kendinizden bir şeyler katın ortaya.
Zira ortada bir emek var ve ben o servere girip şimdi bakarak aynısını yapmam. Hem etik değil hem mantıklı değil. Sonuçta bir eklenti isteği ama en azından resim atın ne bileyim kendinizden bir şeyler katın ortaya.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.53
- Clan İsmi: World War'Z
- İletişim:
Bence istemesinde yada yapmanızda bir sakınca yok o geri sayım eklentisini biz yapmadık sadece bulduklarımızı kendimizce Türkçeye çevirdik ve kullanıyoruz... Fakat buradaki "kendimizce" önemli bir ayrıntı bazıları gibi her bir ayrıntıyı tıpatıp kopyalarsan ve bununla övünmeye kalkarsan sadece hayal gücünün olmadığını kanıtlarsın... emirakpinarın dediği gibi kendinizden bir şeyler katın sadece farkınızı ortaya koyun her açılan zombie escape sunucusunun bizimkine benzemesi trajikomik bir durum biraz rakip olma duygunuz olmalı ve özenerek rakip olunmaz
Linklerini gizle |
-
Neden Bu Kadar Sinirlendiniz Anlamadım World Warz Gibi Demek İstedigim Sadace CountDown'u Sade Görmek :/
Linklerini gizle |
-
Tamam Anladım Beyler Özür Dilerim. Sadace İnternetdeki o geri sayımlar çok şekilli ve yer kaplıyor benim istedigim sade bişi
Linklerini gizle |
-
@ahmetsencanx2 1 plugin istemekle mod yapmanın ne anlamı var ? zaten modu kendim yapıyorum şuan ???
bay yasaklı üye?? XD
bay yasaklı üye?? XD
Linklerini gizle |
-
1-2 birşey başarınca oranız buranız oynuyor maşallahxNosyBoy yazdı:@ahmetsencanx2 1 plugin istemekle mod yapmanın ne anlamı var ? zaten modu kendim yapıyorum şuan ???
bay yasaklı üye?? XD

Linklerini gizle |
Konu adanadan girip istanbuldan cikmak gibi olmus. Istek konusunu tekrardan acin
Linklerini gizle |