Serverimi Başkasına Kiralanmış
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 8
Panelimi Haksız Yere Kaybedip Kanıtını Bulup Ömer Telliye Atıyorum Ama Serverim Başkasına Kiralanıyor Birisi Artık İlgilensin
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 115
- Server Ip/DNS: Cs141.CsDuragı.CoM
- Clan İsmi: THE AVENGERS
- İletişim:
SW TS3 İPJİX yazdı:Panelimi Haksız Yere Kaybedip Kanıtını Bulup Ömer Telliye Atıyorum Ama Serverim Başkasına Kiralanıyor Birisi Artık İlgilensin
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Gmailniz 3 harfli olarak saldırı yapıyonuzmu başasının paneline girip saldırı vs yaptınızmı ts3 deki nickiniz neJİX yazdı:Panelimi Haksız Yere Kaybedip Kanıtını Bulup Ömer Telliye Atıyorum Ama Serverim Başkasına Kiralanıyor Birisi Artık İlgilensin
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Başkasının Paneline Saldırım Yoktur ''ts234.csduragi.com'' ''cs234.csduragi.com''
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Günü ne bitmiş olmasın ?JİX yazdı:Başkasının Paneline Saldırım Yoktur ''ts234.csduragi.com'' ''cs234.csduragi.com''
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Günü Bitmedi Panelime Saldırı Oldu Ödeme Bildiriminden Ömer Telliye küfür Etmişler Kanıtladım Eposta yoluyla Ömer Telliye Attım Ama Serverimi Başkasına Kiralamışlar
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
hocam yapıcak bişey yok ömerbey yeni güvenlik sistemi getirdi kodu vermişinizki o adam da girmiş küfür etmiş yok önceden etti diyosan ömerbey ödeme bildirimine her 2 saate 1 kontrol eder yani dün edilmiş çünkü bügün cıktı satlıga ömerbey de korumayı getireli 2 gün oldu suçlu yine sizsinizJİX yazdı:Günü Bitmedi Panelime Saldırı Oldu Ödeme Bildiriminden Ömer Telliye küfür Etmişler Kanıtladım Eposta yoluyla Ömer Telliye Attım Ama Serverimi Başkasına Kiralamışlar
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
kardeşim panele saldırı oldu istersen video linkini ataym adam kendisi üstlendi ve hiç birimiz tanımıyoruz ana panel sadece bende
Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5463
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
Panele farklı ipden giriş için maile gelen kodun girilmesi gerekiyor. Panel ve mail şifreni paylaştığın bir kişi bunu yapmış. Buda tamamiyle senin sorumluluğundadır
Linklerini gizle |