Zombie Escape Sorun Var [YARDIM]
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
- Server Ip/DNS: -
- Clan İsmi: -
- İletişim:
Konuya yorum yapmayacaktım çünkü Ahmet ve Abdullah'ı tanıyorum ve bu yüzden dışında durmak istemiştim. Fakat şunu sormak istiyorum Ahmet: Tamamen varsayımsal olarak yola çıkıyorum. Eklentiler ve mod senin diyelim. Bir emeğin söz konusu, sonuçta şuraya bunları yazarken bile bir emek var, zaman var. Ortaya böyle bir modun çıkması içinde epey bir emek ve zaman gerekir. Paylaşmak kötü bir şey demiyorum aksine iyi bir şey. Lakin emeğinde bir karşılığı olması gerekir. Sen bu modu paylaşmaktan bahsediyorsun. Şahsen ben saatlerimi verdiğim ve özenerek yaptığım bir eklentiyi bile kimseyle paylaşmam. Zira kendi serverime özel yapmışımdır. Hadi istisnai durum diyelim sonuçta saat. Lakin sen günlerden bahsediyorsun ve bunu bir çırpıda paylaşmaktan..
Sizi severim sayarım biliyorsunuz fakat bu yaptığınız World War'Z'a zarar vermez. Bu modu paylaşsanızda paylaşmasanızda World War'Z yoluna devam edecek ve belkide sizin bu yaptığınız(modu paylaşmak) onları dahada ileriye götürerek köklü değişikliklere sebebiyet verecek. Onlar nasıl bir yol izler ve buna nasıl bir isim koyarlar bilemiyorum. Belki daha iyi belki daha kötü..
Fakat sizin yaptığınızın tek bir adı var. Oda EMEĞE SAYGISIZLIK. Bu modu ne yaptığınızın bir önemi yok. İster satın ister dağıtın ister silin. İstediğinizi yapmakta özgürsünüz. Fakat modun yapımcısı belli yaptıklarınızı gözden geçirin zira kendinizi bu şekilde tanıtmanın bir manası yok.
Duvarı ören ustanın ardından duvara boya vurup bu duvar benimdir diyen çırağı kimse kaale almaz.
Sizi severim sayarım biliyorsunuz fakat bu yaptığınız World War'Z'a zarar vermez. Bu modu paylaşsanızda paylaşmasanızda World War'Z yoluna devam edecek ve belkide sizin bu yaptığınız(modu paylaşmak) onları dahada ileriye götürerek köklü değişikliklere sebebiyet verecek. Onlar nasıl bir yol izler ve buna nasıl bir isim koyarlar bilemiyorum. Belki daha iyi belki daha kötü..
Fakat sizin yaptığınızın tek bir adı var. Oda EMEĞE SAYGISIZLIK. Bu modu ne yaptığınızın bir önemi yok. İster satın ister dağıtın ister silin. İstediğinizi yapmakta özgürsünüz. Fakat modun yapımcısı belli yaptıklarınızı gözden geçirin zira kendinizi bu şekilde tanıtmanın bir manası yok.
Duvarı ören ustanın ardından duvara boya vurup bu duvar benimdir diyen çırağı kimse kaale almaz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CS36.CSDuragi.COM
- Clan İsmi: [AREXIOS]
emirakpinar yazdı:Konuya yorum yapmayacaktım çünkü Ahmet ve Abdullah'ı tanıyorum ve bu yüzden dışında durmak istemiştim. Fakat şunu sormak istiyorum Ahmet: Tamamen varsayımsal olarak yola çıkıyorum. Eklentiler ve mod senin diyelim. Bir emeğin söz konusu, sonuçta şuraya bunları yazarken bile bir emek var, zaman var. Ortaya böyle bir modun çıkması içinde epey bir emek ve zaman gerekir. Paylaşmak kötü bir şey demiyorum aksine iyi bir şey. Lakin emeğinde bir karşılığı olması gerekir. Sen bu modu paylaşmaktan bahsediyorsun. Şahsen ben saatlerimi verdiğim ve özenerek yaptığım bir eklentiyi bile kimseyle paylaşmam. Zira kendi serverime özel yapmışımdır. Hadi istisnai durum diyelim sonuçta saat. Lakin sen günlerden bahsediyorsun ve bunu bir çırpıda paylaşmaktan..
konu bundan ibaret konu tamamiyle hakaret bir insanın yası kac olursa olsun ne olursa olsun kimse kimseye köpek velet onu bunu diyemez kadam onlarda senin anlattıgın gibi anlatıcak kültür seviyesi maalesef bulunmuyor yapacak birsey yok modun benimlede alakası yok. ahmetin üstüne gitmişler hakaret etmişler konu bu benim icin mod beni ilgilendirmez.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.53
- Clan İsmi: World War'Z
- İletişim:
Ahmet nasıl yaptın diye sormayacağım ben aldım alacağım cevabı... @emirakpinar işte beklediğim tepki emeğe saygın için teşekkürler
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.117
- Clan İsmi: Holigan | Clan
Çok doğru yorumlamışsın.emirakpinar yazdı:Konuya yorum yapmayacaktım çünkü Ahmet ve Abdullah'ı tanıyorum ve bu yüzden dışında durmak istemiştim. Fakat şunu sormak istiyorum Ahmet: Tamamen varsayımsal olarak yola çıkıyorum. Eklentiler ve mod senin diyelim. Bir emeğin söz konusu, sonuçta şuraya bunları yazarken bile bir emek var, zaman var. Ortaya böyle bir modun çıkması içinde epey bir emek ve zaman gerekir. Paylaşmak kötü bir şey demiyorum aksine iyi bir şey. Lakin emeğinde bir karşılığı olması gerekir. Sen bu modu paylaşmaktan bahsediyorsun. Şahsen ben saatlerimi verdiğim ve özenerek yaptığım bir eklentiyi bile kimseyle paylaşmam. Zira kendi serverime özel yapmışımdır. Hadi istisnai durum diyelim sonuçta saat. Lakin sen günlerden bahsediyorsun ve bunu bir çırpıda paylaşmaktan..
1-2 ay uğraşıp da farklı bir sunucunun bire bir modunu yapmak bence aptallıktır.
Ahmet zaten sen kendini haklı göstermeye çalışıyorsun ama haklı adam tutup da konuyu oraya buraya çekmez.
Real'e çekiyorsunuz vs. vs. bence haklı olan kendini her türlü gösterebiliyor.
Linklerini gizle |
-
@ahmetsencanx2 ben seni anlıyorum world warzdan modu aldıktan sonra sahibi sen olarak görüyorsun ama kodlayan başkadır alıcı başka bak güzel kardeşim hiç kimsenin emeğini bu kadar kolay herkeze yayamazsın ha ben kolay yaparım bu modu aynısından hemde hemen yaparım diyarsan kolaysa yap professional & mss beraber kodlayarak emek vererek dişlerini sıkarak o kadar ter dökerek ve youtubedeki kanallarıyla kaç yıldır serverlerini işletiyorlar ve sen onların emeğini 2 dakkada alıyorsun bu yaptığın sana güzel bir şey gibimi geliyor sana son sözüm ne biliyormsun hiç kimsenin emeğini paylaşamassın ondan izinsiz ha eğer paylaştın allah sana çok kötü bir ceza verir bilemem artıkın devamını...
evet gelelim diğer meseleye şimdi sen 1 ay uğraştım diyorsun ya yalan söylüyorsun ve ayrıca bu modu tek başına yapamazsın nie biliyormsun çünkü @The Professional mesela o kadar usta bir coder ama genede mss'den yardım aldı sen tek başına onların yaptığı kodların yarısına bile gelemezsin kendini bişey sanan bir insansın ve insanların emeğiyle oynuyorsun büyü artık bu forum kardeşlik ortamıdır terbiyesizlik söz konusu olamaz!
World War'Z Ekibine Saygılar Eski Admin Olarak <3
-TheWinchesteR
-HaYaLeT
: )
evet gelelim diğer meseleye şimdi sen 1 ay uğraştım diyorsun ya yalan söylüyorsun ve ayrıca bu modu tek başına yapamazsın nie biliyormsun çünkü @The Professional mesela o kadar usta bir coder ama genede mss'den yardım aldı sen tek başına onların yaptığı kodların yarısına bile gelemezsin kendini bişey sanan bir insansın ve insanların emeğiyle oynuyorsun büyü artık bu forum kardeşlik ortamıdır terbiyesizlik söz konusu olamaz!
World War'Z Ekibine Saygılar Eski Admin Olarak <3
-TheWinchesteR
-HaYaLeT
: )
En son xNosyBoy tarafından Cmt Eyl 09, 2017 6:32 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Linklerini gizle |
-
Ben modumu paylaştım karşılaştırma yaparlar.
Linklerini gizle |
-
-
2. sayfadan 10. sayfaya kadar uzamış bir konu ve hala silinmedi, nerede bu yetkililier,
O kadar ezmeye çalıştığınız da ahmet i ya modu kendisi güncellediyse ne olacak, ne diyeceksiniz,
Ayrıca ahmet attıktan sonra warz modu ile aynı olup olmadığını öğrenmek içinde warz moduna bakmamız da gerek, ki atmayacaktır,
eee sonuç, boş yere klavyeye bastınız.
O kadar ezmeye çalıştığınız da ahmet i ya modu kendisi güncellediyse ne olacak, ne diyeceksiniz,
Ayrıca ahmet attıktan sonra warz modu ile aynı olup olmadığını öğrenmek içinde warz moduna bakmamız da gerek, ki atmayacaktır,
eee sonuç, boş yere klavyeye bastınız.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: Cs.teknoklan.com
- Clan İsmi: TeknoKlan
- İletişim:
Konu sanirim author kavgasina bürünmüs.
daha uzatilirsa direk konuyu silecegim.
hazir gelmisken cevapta vereyim.
klasik zombie escape modunu kurmak kolaydir fakat ona özellikler eklemek herseyi ile aciklari kapatmak suyunu huyunu çözmek zaman alir. zaman alan şey açıksız ve ideal olanidir.
benden bu modu yapmami isteyen bir kac arkadas olmustu hatta yapacaktim.
fakat 0 dan yazmayi sevdigim icin açıklarini düzeltmeye ugrasmak istemedim.
fakat alternatif yoldan zombie escape kurmak isteyen var ise bir tane zombie plague modu bulun. sadece enfek modunu açık tutun ve 10 saniyelik sayacin sonunda oyunu baslatma eklentisini bulun. bu size klasik ve normal bir escape gibi gelebilir.
ama unutmayin 1 2 haftada iyi yerlere gelinmez.
önce fikirleriniz olmali en onemli olay budur ilerlediginiz yolda aaa benim bir fikrim vardi unuttum dememek icin not edin.
az araştirma ile mod ancak jaildir.
not edilen fikirlerinizi tek tek yapin.
örnegin;
zpnin icine ozel silah gomun bazilarini vipler alabilsin bazilarini normal oyuncunlar.
veya ozel silah modelleri,buz bombasi,bomba yönleri,anti helikopter bugu.
birazi emek birazi arastirmaya bagli bu eklentilerin bir cogu zaten paylasildi.
hepinize iyi forumlar dilerim.
daha uzatilirsa direk konuyu silecegim.
hazir gelmisken cevapta vereyim.
klasik zombie escape modunu kurmak kolaydir fakat ona özellikler eklemek herseyi ile aciklari kapatmak suyunu huyunu çözmek zaman alir. zaman alan şey açıksız ve ideal olanidir.
benden bu modu yapmami isteyen bir kac arkadas olmustu hatta yapacaktim.
fakat 0 dan yazmayi sevdigim icin açıklarini düzeltmeye ugrasmak istemedim.
fakat alternatif yoldan zombie escape kurmak isteyen var ise bir tane zombie plague modu bulun. sadece enfek modunu açık tutun ve 10 saniyelik sayacin sonunda oyunu baslatma eklentisini bulun. bu size klasik ve normal bir escape gibi gelebilir.
ama unutmayin 1 2 haftada iyi yerlere gelinmez.
önce fikirleriniz olmali en onemli olay budur ilerlediginiz yolda aaa benim bir fikrim vardi unuttum dememek icin not edin.
az araştirma ile mod ancak jaildir.
not edilen fikirlerinizi tek tek yapin.
örnegin;
zpnin icine ozel silah gomun bazilarini vipler alabilsin bazilarini normal oyuncunlar.
veya ozel silah modelleri,buz bombasi,bomba yönleri,anti helikopter bugu.
birazi emek birazi arastirmaya bagli bu eklentilerin bir cogu zaten paylasildi.
hepinize iyi forumlar dilerim.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.53
- Clan İsmi: World War'Z
- İletişim:
Paze onları söylemenin yeri burası değil burada bir emeğe saygısızlık ve emeğini savunan birisi var ve sen kavgadan bahsediyorsun diğer yetkilileri bekleyelim istersen çünkü ben bu şahısların emeğe saygısızlığı ve milleti kandırmaya çalıştığı gerekçesiyle uzaklaştırılmasını talep ediyorum
Linklerini gizle |