Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Gerçekten tepkiler aşırı derecede pasif şu çocugun attığı videoyu izleyipte bu world warz'ın modu diyemeyecek bir kişi yoktur bu forumda... yabancı bir platformlarda çok karşılaşırım birisi ne zaman çalıntı bir şey paylaşsa kullanıcılar olsun yetkililer olsun hemen tepki gösterir... burada üzerinde durulması ne bu modu kullanması ne paylaşmaya çalışması ne de başka bir şey... Üzerinde durulması emek verdiğimiz bir şeyi kendi adına kullanmasıdır... Bakın bu forumda furien mod defalarca paylaşıldı bizim kullandığımız ana mod kia'nın eklentisi... csdurağında çalıştırabileceğiniz tek furien eklentisidir bu diğerlerinde hep modül dosyaları vardır genelde... Bu paylaşımlar hakkında tek söz söylemedim çünkü kimse bu mod benim demedi herkes yapımcısıyla birlikte orjinal dosyayı alıp paylaştı... Bu arkadaşta aynı şekilde nax0ne'ın paylaşımını orjinal haliyle alıp paylaşsın tek kelam etmem ama bu çocugun yaptığı emek hırsızlığı ve tek söyleyeceğim şey tepkiler aşırı pasif
Tamam sakince ilerleyelim madem öyle diyorsun... En çok hasar verenler eklentisini mss arkadaşım yaptı videoda bu eklentiyi kullanıyorsun fakat paylaşımda olduğu için hadi onu buldun diyelim... Nademode yani bomba çeşitlerini bizimkiyle tıpa tıp aynı yaptın diyelim... radyo seslerinide hadi özendin diyelim yapması zor değil... üstteki nax0ne'nun eklentisine ait olan skor tablosunuda kendin bir şekilde yaptın diyelim ahmet... kendime ait dediğin videonun 2.18 dakikasında oyuncu bug yaptığı için ölüyor... Sağolsun mss arkadaşımın yaptığı anti bug eklentisini nasıl edindin ahmet bana söyler misin?