Zombie Escape Sorun Var [YARDIM]
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.53
- Clan İsmi: World War'Z
- İletişim:
Yahu böyle bir muhabbet olamaz birisi girsin şu konuya ağzımı bozmak istemiyorum lütfen biriniz şu konuya girsin ve bir şey desin alsın şunu düştüğüm seviyeye bak köpek sanki panelime girmişte dosya isimlerini biliyormuş havasına giriyor bu çocuk nasıl konuşabiliyor böyle bu forumda???????????????????????
Link: | |
Linklerini gizle |
-
aaaa! çok ayıp : ) world warzın modunu editledikten sonra benim modum die demen hiç hoş olmamış ayrıca en çok hasar verenleri internetdeki cso biohazard modundan almışsın bu 1 2.cisi üst skor yazısı world warzdan alıntı bu 2 3.cüsü ile modeller bile world warzdan 3 şimdi sana ufak bir cevabım var bu modun world warz ekibine ait olduğunu kabullen ayrıca 1 akıllı sen değilsin.... 

Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 881
Buna 1 Ay mı Verdiniz? Eğer Öyle İse Yazık Zamana. Bunları Ben Kod Bilmezken Bende Yaparım. Ne Varki? Aç Kütüphaneyi Bak.ahmetsencanx2 yazdı:HP'nin 200 olması :
zp50_class_human.sma'da "HUMANS_DEFAULT_HEALTH 100" Kısmını "HUMANS_DEFAULT_HEALTH 200" olarak değiştirdim.
Cephane Paketleri yazması:
zombie_plague.txt'de "AMMO_PACKS1 = Ammo packs:" Kısmını "AMMO_PACKS1 = Cephane Paketleri" olarak değiştirdim.
Salgın yayılıyor:
zombie_plague.txt'de "NOTICE_MULTI = Multiple Infection !!!" Kısmını "NOTICE_MULTI = SALGIN YAYILDI! KOS! KOS! KOS!" olarak değiştirdim.
Silah modelleri:
https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=43979
Gökyüzü:
zombieplague.ini "SKY NAMES = space" Kısmını "SKY NAMES = bloood_" olarak değiştirdim.
Sis:
zombieplague.ini
[Weather Effects]
RAIN = 0
SNOW = 0
FOG = 1
FOG DENSITY = 1
FOG COLOR = 128 0 0
Ambiyans sesi:
SOUNDS (Multiple Infection Mode) = arx_escape/ZE/ZE_Ambience.mp3
DURATIONS (Multiple Infection Mode) = 117
Linklerini gizle |
-
ya hocam allah icin world warzın bu modunu 2 3 güne kendini zorlayan biri kurar swine sonra 7 8 plugin ekler ek plugin en fazla 1 haftaya bitecek iş gelmiş diyo 1 ay :DDD sen yükleyememişsindirde 1 ay yardım almaya çalışıp 29.cu gun yardımı alıp 30da yüklemişindir kardeşşşş
Linklerini gizle |
-
The Professiona͏l yazdı:Yahu böyle bir muhabbet olamaz birisi girsin şu konuya ağzımı bozmak istemiyorum lütfen biriniz şu konuya girsin ve bir şey desin alsın şunu düştüğüm seviyeye bak köpek sanki panelime girmişte dosya isimlerini biliyormuş havasına giriyor bu çocuk nasıl konuşabiliyor böyle bu forumda???????????????????????
Professional bak tamam haklı olan sen olabilirsin ama genede sabret ve sinirine hakim ol dostum burdaki yetkililer acımıyor

Linklerini gizle |
-
Belli ki herkes birinin arkasını yalıyor bu forumda. Adil bir davranış yok. professional köpek felan yakışmıyor. İyi forumlar
Linklerini gizle |
-
@ahmetsencanx2 umarım bu konudan sonra akıllanmışsındır...
Linklerini gizle |
-
Konuşmalarına dikkat edersen birazxNosyBoy yazdı:@ahmetsencanx2 umarım bu konudan sonra akıllanmışsındır...

Linklerini gizle |
-
konuşmamda kötü bişey yok sadace yaptığın terbiyesizliği bidaha yapma diyorum... 

Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.53
- Clan İsmi: World War'Z
- İletişim:
Köpeğe hakaret ettimahmetsencanx2 yazdı:Belli ki herkes birinin arkasını yalıyor bu forumda. Adil bir davranış yok. professional köpek felan yakışmıyor. İyi forumlar
Linklerini gizle |