Zombie Escape Sorun Var [YARDIM]
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.53
- Clan İsmi: World War'Z
- İletişim:
O 7-8 tane plugin olmasa zaten mod olmaz aklını sevdiğim hadi tamam senin olsun oyna bakalım oyuncaklarınla hepsi senin
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Laf kalabalığı yapma, 1 ay önce csdurağında yasaklı klana modunu vermeyi biliyorsun amaThe Professiona͏l yazdı:O 7-8 tane plugin olmasa zaten mod olmaz aklını sevdiğim hadi tamam senin olsun oyna bakalım oyuncaklarınla hepsi senin

Linklerini gizle |
-
Maşallah forumda kimsenin emeğe saygısı yok herhalde adama kimse laf etmemiş, adam açıkça benim diyor wwarz ile birebir olan modu ve birde üste çıkmaya çalışıyor şaka gibi. Bir kere birisine sattın mı o yayılır zaten, sonra böyle ergenler gelir 1 ayda yaptım diye kendini mutlu eder ve laf dalaşına girerler. Eğer o 7-8 tane eklenti olmasa eklentilerini ekleyebileceğin bir mod olmayacaktı.
Linklerini gizle |
-
Zombie Plague Ant 4.0 MSS zp_antibug_v5.a runningDeJavu' yazdı:Maşallah forumda kimsenin emeğe saygısı yok herhalde adama kimse laf etmemiş, adam açıkça benim diyor wwarz ile birebir olan modu ve birde üste çıkmaya çalışıyor şaka gibi. Bir kere birisine sattın mı o yayılır zaten, sonra böyle ergenler gelir 1 ayda yaptım diye kendini mutlu eder ve laf dalaşına girerler. Eğer o 7-8 tane eklenti olmasa eklentilerini ekleyebileceğin bir mod olmayacaktı.
zombie_plague_yas 2.0 Mustafa Sami Sal ze_yasak_yerler running
yasak_yer_duzenle 2.0 Mustafa Sami Sal yasak_yer_duzen running
suda_bunny_hack 1.0 MSS HizliYuzme_Dede running
slay_frozen_playe 1.0 MSS Donan_Oyuncu_Sl running
zp_makesay 1.2 Mustafa Sami Sal zp_makesay_v3.a running
zp_gutil 1.0 Mustafa Sami Sal zp_gutilv3.amxx running
zp_trigger_hurt_b 1.0 Mustafa Sami Sal zp_trigger_hurt running
painshock2 1.0 Mustafa Sami Sal painshock2.amxx running
Bak bakalım mod hakkında ne var burda ? Hani kendiniz zombie escape'de 1.siniz ya mod komple size ait sanıyorsunuz.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Kimmiş o yasaklı klan beni ne alakadar eder ben modu satarım gerisi beni ilgilendirmez yasaklıymış değilmiş... Şimdi... madem kaşındın yetkililerden bu konuyu kilitlememesini rica edeceğim sadece duruma açıklık getirelim... AHMET kardeşim modda hangi değişiklikler yaptın bize açıklar mısın videoda hangi özellik şahsına aitahmetsencanx2 yazdı:Laf kalabalığı yapma, 1 ay önce csdurağında yasaklı klana modunu vermeyi biliyorsun amaThe Professiona͏l yazdı:O 7-8 tane plugin olmasa zaten mod olmaz aklını sevdiğim hadi tamam senin olsun oyna bakalım oyuncaklarınla hepsi senin
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Yahu Nax0ne'ın paylaştığı zp core ve gameplay eklentilerini al kullan bakalım ahmet aynısı mı : ) sen bu attığım paylaşımı sunucuna kuramazsın bile... Ben ufak bir yardım bir satım bir paylaşım yapmasam bir adım ileri gidemezsin ahmet haddini bil az
https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=249957
https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=249957
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Yetkililer beni çok iyi tanır sunucumu da çok iyi tanır bu arkadaşın yalan söylediğini de çok iyi bilir ama nedense susturmamayı tercih ettiler ben emeğimi koruyorum yetkililerden emeğe saygısı olan birisi varsa lütfen bu arkadaşı benden uzaklaştırsın emeğe saygı biraz ya kimsin sen az haddini bil
Linklerini gizle |
-
Beni sinir eden tek şey benim 1 ay boyunca uğraşıp bu hale getirdiğim modu, ben yaptım demiyorum ben topladım veya ben editledim herneyse bu benim emeğim kimse bu şekilde bu modun bendeki halini bulamaz. Sen gelmişsin benim modum diyorsun hadi söyle bir dosya ismi söyle ve kısmını o kısımlar aynı çıkacak mı ?
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Allahım sen bana sabır ver face değil ki engel atıp oyununa bakasın... Ya çocuk dosya adını değiştirerek mi kandıracaksın beni sana basit bir soru sordum videodaki hangi özellik şahsına ait söyle merak ettimahmetsencanx2 yazdı:Beni sinir eden tek şey benim 1 ay boyunca uğraşıp bu hale getirdiğim modu, ben yaptım demiyorum ben topladım veya ben editledim herneyse bu benim emeğim kimse bu şekilde bu modun bendeki halini bulamaz. Sen gelmişsin benim modum diyorsun hadi söyle bir dosya ismi söyle ve kısmını o kısımlar aynı çıkacak mı ?
Linklerini gizle |
-
Ben diyorum ki; modu ben topladım bu hale getirdim ! Sen gelmiş benim modum diyorsun gel hadi karşılaştıralım; bu bana ait ze_main_menu.sma sendede bu şekilde mi bu görelim !The Professiona͏l yazdı:Allahım sen bana sabır ver face değil ki engel atıp oyununa bakasın... Ya çocuk dosya adını değiştirerek mi kandıracaksın beni sana basit bir soru sordum videodaki hangi özellik şahsına ait söyle merak ettimahmetsencanx2 yazdı:Beni sinir eden tek şey benim 1 ay boyunca uğraşıp bu hale getirdiğim modu, ben yaptım demiyorum ben topladım veya ben editledim herneyse bu benim emeğim kimse bu şekilde bu modun bendeki halini bulamaz. Sen gelmişsin benim modum diyorsun hadi söyle bir dosya ismi söyle ve kısmını o kısımlar aynı çıkacak mı ?
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |