Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Zombie Escape Sorun Var [YARDIM]

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.

ahmetsencanx2

Mesaj gönderen ahmetsencanx2 »

ahmetsencanx2 yazdı:Masaüstünde bir .txt dosyası oluştur ismini plugins-ze.ini yap, daha sonra paneldeki configs/maps/plugins-zm.ini dosyasını aç içindekileri kopyala masaüstündeki plugins-ze.ini'nin içine yapıştır.

plugins-ze.ini dosyasını aç ve "Game Modes" kısmını şu şekilde değiştir.

;zp50_gamemode_infection.amxx
zp50_gamemode_multi.amxx
;zp50_gamemode_swarm.amxx
;zp50_gamemode_nemesis.amxx
;zp50_gamemode_survivor.amxx
;zp50_gamemode_plague.amxx
;zp50_gamemode_armageddon.amxx

daha sonra plugins-ze.ini dosyasını configs/maps klasörüne yükle ze_ mapı aç kaçış modu aktif olur fakat sadece mod olarak daha birçok düzenleme yapman gerekir.

üzerinde 1 ay çalıştığım escape modu

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
ByEmreS
Server Ip/DNS: 2018 De İnş
Clan İsmi: 2018 De İnş

Mesaj gönderen ByEmreS »

Hacı sizin elinizde böyle tam paket olan varmı yani ayrılmış olan , Maplar , Pluginler , Ses Dosyaları + Modeller Böyle tam olan varmı hacı yani 4 saattlik onca ses dosyasıdır falandır filandır yükledim bir bu eklentiyi yüklemedim sonra hepsi bittikten sonra bunu yükleyince bu hata oldu hacı türkçe olmasada olur. Ben editlerim hacı varmı öyle eklentisi olan ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

xNosyBoy

Mesaj gönderen xNosyBoy »

bende var bu modun aynısı ama bio uyumlu escape deiğl

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

The​ Professiona͏l
Server Ip/DNS: 213.238.173.53
Clan İsmi: World War'Z
İletişim:

Mesaj gönderen The​ Professiona͏l »

ahmetsencanx2 yazdı:
ahmetsencanx2 yazdı:Masaüstünde bir .txt dosyası oluştur ismini plugins-ze.ini yap, daha sonra paneldeki configs/maps/plugins-zm.ini dosyasını aç içindekileri kopyala masaüstündeki plugins-ze.ini'nin içine yapıştır.

zp50_gamemode_multi.amxx

daha sonra plugins-ze.ini dosyasını configs/maps klasörüne yükle ze_ mapı aç kaçış modu aktif olur fakat sadece mod olarak daha birçok düzenleme yapman gerekir.

Hadi ergendir diyorum çoğu zaman görmezden geliyorum insanda biraz utanma olur 1 aydır çalıştığın bir mod nasıl oluyor bu? Hp nin 200 olmasından tut ammo pack yazısının cephane paketleri şeklinde yazılmasından tut SALGIN YAYILIYOR.. KOS KOS KOS yazısından tut en çok hasar verenler eklentisinden tut silah modellerinden tut gökyüzü şeklinden tut kırmızı duman efektinden tut admin ve oyuncu modellerinden tut arka plan ambiyansından tut herşeyi bize yani World War'Z'a ait olan ve zamanında satmış olduğum bir mod paketi olduğu halde nasıl üzerine 1 ay çalışmış oluyorsun anlat bakalım neler ekledin? Yani tamam sattık mod sizin oldu diye millete hava atmak için yalan söylemek nedir? Al paşa paşa kullan egonu yalan söyleyerek tatmin etme... Bu cs ortamı kadar düzmece bir ortam görmedim ben hayatımda nedir bu??

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

DeJavu'
Server Ip/DNS: 213.238.173.53
Clan İsmi: World War'Z

Mesaj gönderen DeJavu' »

Kime yardım ettiysek ya da bir şey sattıysak durum hep aynı, forumlarda boy boy gösteri yaparlar bari bir kaç şey değiştirin de görmezden gelelim.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

xNosyBoy

@ahmetsencanx2 ya hocam bakın modu yapan adamdan satın alınca sizin kullanın tabi ama siz yapmadınız yapımcısı başka siz yapımcısı değilsiniz alıcısısınız genede the professional ve dejavuyu tebrik ederim cevaplarını geri yolladılar :D

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

xNosyBoy

ahmetsencanx2 yazdı:

zp50_gamemode_multi.amxx

Professional bu Mod hayla satılıyormu acaba?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

ahmetsencanx2

The​ Professiona͏l yazdı:
ahmetsencanx2 yazdı:

zp50_gamemode_multi.amxx

Hadi ergendir diyorum çoğu zaman görmezden geliyorum insanda biraz utanma olur 1 aydır çalıştığın bir mod nasıl oluyor bu? Hp nin 200 olmasından tut ammo pack yazısının cephane paketleri şeklinde yazılmasından tut SALGIN YAYILIYOR.. KOS KOS KOS yazısından tut en çok hasar verenler eklentisinden tut silah modellerinden tut gökyüzü şeklinden tut kırmızı duman efektinden tut admin ve oyuncu modellerinden tut arka plan ambiyansından tut herşeyi bize yani World War'Z'a ait olan ve zamanında satmış olduğum bir mod paketi olduğu halde nasıl üzerine 1 ay çalışmış oluyorsun anlat bakalım neler ekledin? Yani tamam sattık mod sizin oldu diye millete hava atmak için yalan söylemek nedir? Al paşa paşa kullan egonu yalan söyleyerek tatmin etme... Bu cs ortamı kadar düzmece bir ortam görmedim ben hayatımda nedir bu??
gel istersen dosyaları karşılaştıralım ? Sadece sizde yok bu mod.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

ahmetsencanx2

bandicam 2017-09-09 13-53-33-563.jpg
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

ahmetsencanx2

Kusura bakma ama senin gibi oyun modu escape'yi düzenlemedim ben, tek tek zp'nin dosyalarını düzenledim. world war'z da console'a amx_plugins yazınca mss'ye ait 7-8 tane plugin var onun harici toplama aynı benimki gibi :)

[ZE] Gameplay Fun 1.0.2 Nax0ne warz_ze_addon_g running

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli