Zombie Escape Sorun Var [YARDIM]
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 51
- Server Ip/DNS: 2018 De İnş
- Clan İsmi: 2018 De İnş
hocam ben sunucumu zombie escape yapmak istedim. Internetten v2.2 sürümünü indirdim. tüm modellerdir seslerdir maplardır herşeyi yaptım. Plugini yüklemeye gelince şöyle bir hata verdi ;
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/zombie_escape_v2.2.sma(20) : error 020: invalid symbol name ""
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/zombie_escape_v2.2.sma(581) : warning 233: symbol "client_disconnect" is marked as deprecated: Use client_disconnected() instead.
1 Error.
Could not locate output file /cstrike/addons/amxmodx/plugins/zombie_escape_v2.2.amx (compile failed).
Yardım edecek varsa lütfen edebilirmi. Onca tek tek onca şeyi yükledim lütfen biriniz yapsın.
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/zombie_escape_v2.2.sma(20) : error 020: invalid symbol name ""
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/zombie_escape_v2.2.sma(581) : warning 233: symbol "client_disconnect" is marked as deprecated: Use client_disconnected() instead.
1 Error.
Could not locate output file /cstrike/addons/amxmodx/plugins/zombie_escape_v2.2.amx (compile failed).
Yardım edecek varsa lütfen edebilirmi. Onca tek tek onca şeyi yükledim lütfen biriniz yapsın.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
kardeşim bu modu yapmak yerine zp modunun üstüne yapsan daha iyi olur örnek ip veriyorum zp üzerine kurulu ama escapeyi yapmışlar editlemişler buyrun 213.238.173.53
Linklerini gizle |
-
ben öyle bilmiyorumki hacı nasıl olacak o ? Zp yi escape yapmak için pluginler nedir söylermisiniz ?
Linklerini gizle |
-
Csdurağının zpsini editlerseniz yapabilirsiniz örnek veriyorum benim serverim şuan zp ama istesem 2 dakkaya escapeye çevirebilirim.
Linklerini gizle |
-
-
-
@xNosyBoy yardım etmeyeceğiniz konular hakkında konuşmayın o zaman.
Linklerini gizle |
-
@MRX3565 Kardeşim laf sokmayamı geldin sen nie mesaj atıyorsun ozaman sus şimdi Emre kardeşim gel özele ordan konuşalım
Linklerini gizle |
-
Masaüstünde bir .txt dosyası oluştur ismini plugins-ze.ini yap, daha sonra paneldeki configs/maps/plugins-zm.ini dosyasını aç içindekileri kopyala masaüstündeki plugins-ze.ini'nin içine yapıştır.
plugins-ze.ini dosyasını aç ve "Game Modes" kısmını şu şekilde değiştir.
;zp50_gamemode_infection.amxx
zp50_gamemode_multi.amxx
;zp50_gamemode_swarm.amxx
;zp50_gamemode_nemesis.amxx
;zp50_gamemode_survivor.amxx
;zp50_gamemode_plague.amxx
;zp50_gamemode_armageddon.amxx
daha sonra plugins-ze.ini dosyasını configs/maps klasörüne yükle ze_ mapı aç kaçış modu aktif olur fakat sadece mod olarak daha birçok düzenleme yapman gerekir.
plugins-ze.ini dosyasını aç ve "Game Modes" kısmını şu şekilde değiştir.
;zp50_gamemode_infection.amxx
zp50_gamemode_multi.amxx
;zp50_gamemode_swarm.amxx
;zp50_gamemode_nemesis.amxx
;zp50_gamemode_survivor.amxx
;zp50_gamemode_plague.amxx
;zp50_gamemode_armageddon.amxx
daha sonra plugins-ze.ini dosyasını configs/maps klasörüne yükle ze_ mapı aç kaçış modu aktif olur fakat sadece mod olarak daha birçok düzenleme yapman gerekir.
Linklerini gizle |
-
Forum üzerinden yardım edin, özele gel diye çağırmak yasaktır.
Linklerini gizle |