Merhaba Kendi makineme müzik botu kurdum ts giriyor fakat direk düşüyor diyer ts lerde hiç bir sıkıntı yok bir tek csduragi ts sinde bole acil çözüm istiyorum ts ip ts114.csduragi.com
<13:19:16> "Osmanli Music Room" dropped (connection lost)
Müzik Bot Hatasi Yardiiim
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 79
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
Puttyden öncelikle bu kodları yazınrolicka yazdı:Merhaba Kendi makineme müzik botu kurdum ts giriyor fakat direk düşüyor diyer ts lerde hiç bir sıkıntı yok bir tek csduragi ts sinde bole acil çözüm istiyorum ts ip ts114.csduragi.com
<13:19:16> "Osmanli Music Room" dropped (connection lost)
Kod: Tümünü seç
iptables -F
iptables -P INPUT ACCEPT
iptables -P OUTPUT ACCEPT
iptables -P FORWARD ACCEPT
Link: | |
Linklerini gizle |
-
ShooTeR yazdı:Puttyden öncelikle bu kodları yazınrolicka yazdı:Merhaba Kendi makineme müzik botu kurdum ts giriyor fakat direk düşüyor diyer ts lerde hiç bir sıkıntı yok bir tek csduragi ts sinde bole acil çözüm istiyorum ts ip ts114.csduragi.com
<13:19:16> "Osmanli Music Room" dropped (connection lost)Daha sonra script ile muzik botu tekrar kurun birde öyle deneyin.Kod: Tümünü seç
iptables -F iptables -P INPUT ACCEPT iptables -P OUTPUT ACCEPT iptables -P FORWARD ACCEPT
OLMADİ AGA gene düştü
Linklerini gizle |
-
Makinayi aldıgınız firmadan başka bir ipli makina isteyip birde onda deneyin ve aldıgınız makina yurt dışı lokasyonmurolicka yazdı:ShooTeR yazdı:Puttyden öncelikle bu kodları yazınrolicka yazdı:Merhaba Kendi makineme müzik botu kurdum ts giriyor fakat direk düşüyor diyer ts lerde hiç bir sıkıntı yok bir tek csduragi ts sinde bole acil çözüm istiyorum ts ip ts114.csduragi.com
<13:19:16> "Osmanli Music Room" dropped (connection lost)Daha sonra script ile muzik botu tekrar kurun birde öyle deneyin.Kod: Tümünü seç
iptables -F iptables -P INPUT ACCEPT iptables -P OUTPUT ACCEPT iptables -P FORWARD ACCEPT
OLMADİ AGA gene düştü
Linklerini gizle |
-
-
Aldığınız firmadan başka ip isteyin birde onda deneyin.rolicka yazdı:tr lokasyon makinayida daha bugün aldim
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 881
Mak*** Veya Bursa/DGN Lokasyonlu Bot İse Müzik Botlarında Düşmeler Yaratıyor. Önermiyorum O Firmayı.
Linklerini gizle |