Sebebsiz Ban ?
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 3
Sebebsiz Ban ?
SEVGİLİ ÖMER BEY TS3 DE 2. ODADA TANIMADIĞIM BİRİ ODANIN ADINI REKLAM YAPMIŞ VE BEN O ODADA C BİLE DEĞİLKEN BENİ REKLAM AÇIKLAMASIYLA BAN ATTINIZ ODADA C BİLE DEĞİLDİM ODANIN İSMİ EN BAŞKA ODA YI BİRİNE VERİCEM GELİN Dİ DAHA SONRADAN ADAM KENDİ TS SİNİN İP SİNİ YAZMIŞ VE BEN O DADA C BİLE DEĞİLKEN BAN ATTINIZ KALDIRMANI İSTİYORUM KALDIRMICAKSANDA BAN AMACINI ÖĞRENEBİLİRMİYİM
En son PederBEYY tarafından Cmt Ağu 26, 2017 12:47 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: x
- Clan İsmi: Mr.GaminG
-
SEBEBSİZ BAN?
UYGUNSUZ NE VARKİrealgaming yazdı:forum kurallarına uygun konu açın.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.xx
- Clan İsmi: тαĸıηтı`
- İletişim:
-
SEBEBSİZ BAN?
forumda takılan biri olmadığım için kuralları bilmiyorum büyük başlık yazmak yasakmıydım ?delyy yazdı:başlık büyük mesela
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 2191
SEBEBSİZ BAN?
Merhabalar efendim, o odada bulunmak afk kalmak sizin sorumluluğunuzda ban listesi açılmıyormuş ban kalkamaz yani ayriyetten forum kurallarında herşey büyük yazma ve tüm başlığı büyük yazmak yasaktır iyi forumlar dilerim.PederBEYY yazdı:forumda takılan biri olmadığım için kuralları bilmiyorum büyük başlık yazmak yasakmıydım ?delyy yazdı:başlık büyük mesela
Linklerini gizle |