@Yek'-ta Ne yapmam lazım Steam cs 1.6 tıda böyle bir sorun yok.
Ayrıca Eset kurulu değilken hem non-steamdan hemde steamdanda sorunsuz çalışıyordu.
Lütfen yardım edin.Eseti kullanamsını tam bilmiyorum neresini kapatırsam bu sorunla karşılaşmam

Moderatör: Moderatörler
Link: | |
Linklerini gizle |
Linklerini gizle |
Steamı kapalı tuttugumda giriyordu işte eskiden eseti yükledikten sonra bu sorun başladıemirakpinar yazdı:Bu hatayı steam dışında non-steam ile girdiğimde bende alıyorum. Çokta büyük bir sıkıntı yaratmıyor. Nonsteam ile girdiğinde steamı kapalı tut. Tekrar steam ile girdiğinde bu hatayı almazsın. Veya aldıysanda steamı kapat aç.
Linklerini gizle |
Linklerini gizle |
neden kaldırayım ki ?redarmygaming yazdı:Eseti tamamen kaldirmayi denedinmi
Linklerini gizle |
Linklerini gizle |
Her Türlü tespit dışı bıraktım bi uyari geldi açarken hepsini tespit dışı bıraktım.Oldu.redarmygaming yazdı:dll dosyasını karantinaya almış olabilir. Ki açık iken çalıştırdı iseniz her türlü dll dosyası zarar görür. Nonsteam da steam.dll gibi dosyalar virüs niteliğinde görülür. Ve zaten virüs olarak geçer.
Linklerini gizle |
Linklerini gizle |
Eski konulara yazmayin yeni konu acin.Ergenekon1071 yazdı: Cmt Mar 17, 2018 4:27 am Ogibaba911 kardeşim ben sana ulaşabilmek için foruma üye oldum. Bende normal şekilde rahatça non steam ile oynarken eset yükledim orjinal lisanslı sürüm. Yükledikten sonra bazı dosyaları virüs olarak görmeye başladı csye ait. herşeyi denedim olmuyor bu regeditten valve dosyasını sildim vs olmuyor. Bana acil dönüş yapabilir misin
Linklerini gizle |