ömer birisi benim adıma küfürlü oda açtı ban yedim kardeşim afkydım odayı acıp c attılar yardımcı ol
ID: +Gravity
TS'DE birisi adıma KÜFÜRLÜ ODA AÇIP BAN YEDİM
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 4
-
Konu Sahibi
ömer birisi benim adıma küfürlü oda açtı ban yedim kardeşim afkydım odayı acıp c attılar yardımcı ol KARDEŞİM BÖYLE ŞEYLERİ GÖR ARTI KYA KAÇ KERE OLUYOR HERKES'DE
ID : +Gravity
ID : +Gravity
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1206
- Server Ip/DNS: 213.238.173.44
- Clan İsmi: Wild Gaminq
- İletişim:
Senin Adına Açıyolar O Yemiyo Sen Yiyosun Hmm Garip
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
dostum afkydık c atıyorlar kaçıyorlar biz ne yapalımIMANSIZ WINSTON HOCA yazdı:Senin Adına Açıyolar O Yemiyo Sen Yiyosun Hmm Garip
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Güzel Kardeşim Senin Gibi Cidden Burda 50 Tane Konu Açılıyor Dikkat Etmeniz Gerekiyor Ve Banlist Açılmıyor Banlar Açılmıyo Yani Yekta Beyin Cevabını Bekleyin.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
bekliyoruz işte dostum yapacak birşey yok ya karar ts zaten 100 kişi diğeri bot ya küfürlü odayı kaldıracak yada böyle açmaya yardımcı olacak demiIMANSIZ WINSTON HOCA yazdı:Güzel Kardeşim Senin Gibi Cidden Burda 50 Tane Konu Açılıyor Dikkat Etmeniz Gerekiyor Ve Banlist Açılmıyor Banlar Açılmıyo Yani Yekta Beyin Cevabını Bekleyin.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Zaten Küfürlü Odalar Yasaklı Açanlar Banlanıyor Bot Atanlarda Banlanıyor Ve Bununla Yekta Olsun Copriygt[Sabri] Olsun Clouz[EMRAH] Olsun İlgileniyor Ama Adamlar Usanmadan Bıkmadan Banlarını Kaldırıp Geri Geliyolar 1 Gün Sonra Yine Aynısı Oluyor Bunu Yapıyolar Ve Bu Adamların Hakkına Giriyolar Sabah Akşam Uyumayıp O Tsye Bakıyolar Çok Kötü Bir Durum Yekta Bey Şunu Söylemişti Ve Sonuna Kadarda Haklı 'O Tsye Bakıcak Maaşlı Eleman Lazım ' Gerçekten Çok Doğru Bir Söz.
Linklerini gizle |