Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Yönlendirme aldim aktif olmadi hala

CSDurağı panel kullanımı hakkında bilgiler, merak ettikleriniz, takıldığınız yerleri burada sorabilirsiniz

Moderatör: Moderatörler

Konu Sahibi
enes123

Mesaj gönderen enes123 »

Yönlendirme aldim pazartesi aktif olucak denildi suan odeme bildiriminde yönlendirmeler icin bos slot bekleniliyor yaziyor bugün aktif olurmu

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

noeldayi
Server Ip/DNS: 213.238.173.35
Clan İsmi: Moon Gaming
İletişim:

Mesaj gönderen noeldayi »

yönlendirme aktifdir belkide güncel maplar seçin fps kasması olmasın online admin olursada tadından yenmez.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ÇetinKurt
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mesaj gönderen ÇetinKurt »

Yönlendirme ücretni yatırdıgınızda ucret onaylanırsa 48 saat icerisinde aktıf edilir.
aktif edilmesse dediginiz gibi boş slot bekleniyor yazmasının sebebi cok sayıda Server Yönlendirme satın almış. olmasıdır. birisi boşa cıktıgında sizin ki aktif olur.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Taha Demirbaş
İletişim:

Mesaj gönderen Taha Demirbaş »

Sıraya alınmış. Slot bekleyiniz. Anlamına geliyor. Yani bekleyin csdurağı size en yakın zamanda yönlendirme sistemine dahil edecektir.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

blackhawkklan
Server Ip/DNS: cs10.csduragi.net
Clan İsmi: BlackHawk '
İletişim:

Mesaj gönderen blackhawkklan »

Bilgiler için tşkler

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

AnkaragucuV4
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: Cs17.csduragi.com
Clan İsmi: KissMe*
İletişim:

Mesaj gönderen AnkaragucuV4 »

Taha Demirbaş yazdı: Pzt Ağu 21, 2017 10:54 pm Sıraya alınmış. Slot bekleyiniz. Anlamına geliyor. Yani bekleyin csdurağı size en yakın zamanda yönlendirme sistemine dahil edecektir.
gecen surede atıyorum bu arkadas 100 gunluk aldı csduragı slot bekletmede bu arkadasın serverıne 5 gun sonra kurdu ve yonlendırmenın 95 gunumu kalıyor yoksa beklenen zamanda yonlendırmeden sure gıtmıyormu

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

leonhifi
Server Ip/DNS: Cs20.CSDuragi.Com
Clan İsmi: [` SconrfuL ~]
İletişim:

Mesaj gönderen leonhifi »

AnkaragucuV4 yazdı: Pzt Şub 26, 2018 11:01 am
Taha Demirbaş yazdı: Pzt Ağu 21, 2017 10:54 pm Sıraya alınmış. Slot bekleyiniz. Anlamına geliyor. Yani bekleyin csdurağı size en yakın zamanda yönlendirme sistemine dahil edecektir.
gecen surede atıyorum bu arkadas 100 gunluk aldı csduragı slot bekletmede bu arkadasın serverıne 5 gun sonra kurdu ve yonlendırmenın 95 gunumu kalıyor yoksa beklenen zamanda yonlendırmeden sure gıtmıyormu
yönlendirme Aktif olduğunda Süreside Aktif Olur kardeşim bekledigin süre işleme alınmaz yani Faturan Aktif Oldugunda Süren işlemeye Başlar..

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

AnkaragucuV4
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: Cs17.csduragi.com
Clan İsmi: KissMe*
İletişim:

Mesaj gönderen AnkaragucuV4 »

leonhifi yazdı: Pzt Şub 26, 2018 11:40 am
AnkaragucuV4 yazdı: Pzt Şub 26, 2018 11:01 am
yönlendirme Aktif olduğunda Süreside Aktif Olur kardeşim bekledigin süre işleme alınmaz yani Faturan Aktif Oldugunda Süren işlemeye Başlar..
anladım reis o aklıma takıldıda acaba beklenen sure yonlendırmeden gıdermı diye sorayım dedim teşekkürler başarılar

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala