ZEYBEK # Gaming [` Pro Public Arena ] ..::INTIKAM ATESI::..
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 134
- Server Ip/DNS: cs32.csduragi.com
- Clan İsmi: ZEYBEKGaming
Forum yetkililerine küfürlerinden, içerikleri birebir kopyalayıp emek hırsızlığı yapmalarından, facebook gruplarında başka sunucuların reklamlarını yapmalarından ötürü CSDurağı tarafından hizmetlerine son verilmiştir.
En son Uzm4N tarafından Çrş Tem 20, 2016 10:46 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
ZEYBEK # Gaming [` Pro Public Arena ] ..::INTIKAM ATESI::.. ŞİKAYET !!!!!
Oyundayken Kod Adı yeşil olarak adminliğini gizleyerek oyun oynamakta olan panelde ZEYBEK # Sasiiiii 61 olarak kayıtlı admin diğer bir admini kızdırdıktan sonra kendine susması ve oyuna dönmesi için yazmamın ardından beni oyundan uyarmadan ve haksız yere banladı. Böyle çocukca hareketler gösteren insanlara adminlik verilmesi sw kalitesini düşürmektedir. Sürekli olarak sw da oyun oynamama, hile, küfür, hakaret, reklam içerikli yazılar yazmamama rağmen sırf şımarıklıkla bu şekilde davranan adminin ne bu sw da ne de başka sw da işi yok !
Oyun oynayabilmemiz için adminlerin şımarıklıklarına katlanmamız mı gerekiyor!... (Gabriel Tristan.Ginjiro)
Oyun oynayabilmemiz için adminlerin şımarıklıklarına katlanmamız mı gerekiyor!... (Gabriel Tristan.Ginjiro)

Linklerini gizle |
-
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.28
- Clan İsmi: Pro Patrika
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 55
- Server Ip/DNS: cs37.csduragi.com
- Clan İsmi: TeamTr Gaming
Başarılar dilerim, pluginleriniz gayet kaliteli severek oynadığım pro serverlerinden.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
ZEYBEK # Gaming [` Pro Public Arena ] ..::INTIKAM ATESI::.. ŞİKAYET !!!!!
burada biz Clan tanıtımımızı yaptık Şikayetlerinizi buradan değil, yeri burası değil. facebook grubumuzdan yapınız. kısa zamanda olumlu olumsuz cevap verilir.Gabriel yazdı:Oyundayken Kod Adı yeşil olarak adminliğini gizleyerek oyun oynamakta olan panelde ZEYBEK # Sasiiiii 61 olarak kayıtlı admin diğer bir admini kızdırdıktan sonra kendine susması ve oyuna dönmesi için yazmamın ardından beni oyundan uyarmadan ve haksız yere banladı. Böyle çocukca hareketler gösteren insanlara adminlik verilmesi sw kalitesini düşürmektedir. Sürekli olarak sw da oyun oynamama, hile, küfür, hakaret, reklam içerikli yazılar yazmamama rağmen sırf şımarıklıkla bu şekilde davranan adminin ne bu sw da ne de başka sw da işi yok !
+olumlu görüşleriniz için teşekkürler arkadaşlar.
Linklerini gizle |
-
-
Konu Sahibi
-
Uzm4N haksız yere ban yedim ve servera giremiyorum. Acil ulaş bana bulamıyorum seni. https://www.facebook.com/cemal.temiz.31 bu benim facebook hesabım burdan ulaşabilirsen çok iyi olur
Linklerini gizle |