Kişisel güvenliğinizi sağlayamazsanız her şey ile karşılaşırsınız. Ufacık bir rar dosyasına bile ne keyloggerlar ne trojenler sokuşturuyorlar. Bu sebep ile bana anti virüs kullanmıyorum deyip saldırı yiyorum derseniz ne ben ilgilenirim nede başka birisi ilgilenir. Size cfg saldırısı atıyorum der ama panelden kapat aç yapıyordur. Hoş, panel muhabbetini Ömer TELLİ kontrol eder ama panele başka birilerinin girdiğini görürse de bu konuşmalarınızın üstüne sağlam ayar verir. Benden söylemesi. Ama panelde tek sizin hareketlerinizi görürse de sizin IP adresiniz ile ilgilenir. Ben bu konuyu görmesi için Ömer TELLİ ye göndereceğim. Müsait ise kontrol eder.
Video yu YouTube a yükleyiniz, link kaldırıldı.
Saldırı Hakkında
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Saldırı Hakkında
Panelden guvenlik ayarlarinin hepsini acin. Ki buyuk ihtimal ac kapa var. Nick hilesi vs. Olsa adamin rahatca yaptigini gorurdu. Tekte cokelten cfg ler bir ara vardi fakat olanlarda artik pek ise yaramiyor ki onlar zaten tekte cokeltmez. Int baglantinizi keserek panel sifrenizi google chromeden degistirip panel sayfasina gelin. Tekrar internetinizi keserek yeni sifrenizi ve kullanici adinizi yazin. Internete baglanin ve choremenin bu bilgileri hatirlayimmi sorusuna evet deyin. Bidaha bilgisayarinizi saglam bir anti virus programi ile taratmadan sifrenizi girmeyiniz
Son cevap budur. Anti virus kurup taratmaniz en sagliklisidir. 5 mb dosya keylogger icin kullanilabiliyor
Son cevap budur. Anti virus kurup taratmaniz en sagliklisidir. 5 mb dosya keylogger icin kullanilabiliyor
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 2191
Saldırı Hakkında
Haddim değil ama Yekta ayar verir demişsin Ömer bey ama sen verdin şuan gözümde ayarı, bana çıkışmasından hoşlanmadım çünkü 5mb ye keylogger sıkıştıran arkadaşlarım var bi ara resimlere bile sıkıştırıyorlardı.. ayriyetten acaba Yekta hlsw üzerinden rcon şifresi ile yapıyor olmasınlar?
Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5463
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
Saldırı Hakkında
Hangi modda saldırı alıyorsunuz ?
En son ne zaman saldırı aldığınızda server kapandı ?
En son ne zaman saldırı aldığınızda server kapandı ?
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 176
Saldırı Hakkında
3 Defa Farklı Farklı Günlerde Sıfırladım , Son Sıfırlamamdan Sonra Daha Saldırı Atmadı Mod Bölümünden Bişey Aktif Değil Sıfırlanmış Halindede Saldırı Alıyordum
Linklerini gizle |
-
Saldırı Hakkında
işe yararmı bilmiyorum dostum ama serverine sağlam cfg koruması yüklersen düzeltir die umuyorum ayrıca güvenlik den wall engelleyici aç kapalıysa
Linklerini gizle |