team tr gaming saldırı kanıtları ile
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1206
- Server Ip/DNS: 213.238.173.44
- Clan İsmi: Wild Gaminq
- İletişim:
Ben Serkan Ebcin Yani NOVEMBER Arkadaşımızın Süreli Olarak Yasaklanması Taraftarıyım Hem İftira Hemde Olmayan Bişeyi Olmuş Gİbi Gösterip Onun Üstüne Video Tarihini Değiştirmiştir Bunun İçin Bizde Hakkımızı Aramak İstiyoruz Sayın ÖmerTelli ?
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1206
- Server Ip/DNS: 213.238.173.44
- Clan İsmi: Wild Gaminq
- İletişim:
Bu Arada Video 1-2 Sene Önce cs1-ts42 Taaruz Arkadaşımız Orda Kurucu İken Atılmış Saldırıyı Yapan KEL-ADAM Yasaklımı Bir Bilgim Yok İstediğiniz Kadar Kanıt Atabilirsiniz Serveri Kapatmak İçin 2-3 Sene Önceki Olaylar Açılıyo Artık Ben Anlam Veremiyorum KUYRUK ACINIZ Var Biliyorum İncdibles,Bozkurt,Kaos Bu Clanların Kuyruk Acısı Var Sağlam Bir Clan Olduğumuz İçin O Yüzden 2-3 Sene Önceki Yapılan Bir Yanlışı Şimdiye Taşıyolar Helal Size.
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: Masquerade
Cs42 benimdi ve kurucu o değildi kurucu bendim benden habersiz keladam saldırı yapıp sinanın YouTube hesabi onda olduğu için atmış sinanın ve benim hicbir suçum yoktur hem bu olay 2 yıl önce olan bise simdi bu serkan ksrdes 2 yil once degilde simdi niye atiyorsunuz ve kurucu da bendim taaruz sadece serverimin adminiydi cidden taaruz un ve benim sucu yoktur saygilarimla
Linklerini gizle |