Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

TS3 Gereksiz BAN SORUNU

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
serkan ebcin

TS3 Gereksiz BAN SORUNU

Mesaj gönderen serkan ebcin »

bu 2. konum 3 gün cevap bekledim cevap yok sürekli girdiğimden değil haksızlık olduğu için yazıyorum reklam yasaktır diye banlanıyorum ARKADAN "ARKADAN" Özellikle yazıyorum ARKADAN yani çıktıktan sonra allaha atatürke küfür edenler banlanmıoda ben arkadan banlanıncamı haklı oluyo bakılsın log yokmu var bır defa reklam atmışmıyım ne bu kin sinir özellikle yekta sana soruyorum bu kuyruk acısı nedir ? ego nedir ? ben senin egon yüzünden banlanıcakmıyım forumdan ts'den sırf yetkilisin diye zaten akşam giriyorum bakıyorum çıkıyorum ondada egona kurbanmı olalım ?

@Yek'-ta
[@Bilinmeyen Etiket]

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

TS3 Gereksiz BAN SORUNU

Mesaj gönderen Yek'-ta »

1. seni ben banlamadım TS den, 2. kimin banladığını söylemiyorsun. Kuyruk açısı falan diyorsun benim sana karşı tavrım her zaman ayrıydı ama bu davranışından sonra senide diğerlerinin yanına koyarım. Gerçekten egoist bir insan görmek istiyorsanız gösteririm, ben sadece yapılması gerekenleri yapıyorum. Bir şikayetin varsa da şikayet bölümü orada.

Bir daha böyle konu açtığını görürsem forumdan belli bir süre uzaklaştırılacaksın.

Birde TS3 adresinde kural dışı davranış sergileyen bütün herkes banlanıyor. Allah'a Atatürk'e küfür edenler neden banlanmıyor diyorsun, eğer ki bu atmalarına devam edersen ayrı bir şekilde ceza alacaksın. TS3 te böyle bir durum söz konusu değildir, yetkili birisi girdiği zaman onları da banlıyor.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli