Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Server Alıcam

Server almadan önce kafanıza takılan soruları bizlere sorabilirsiniz , nasıl server alınacağını detayları ile öğrenebilirsiniz.

Moderatör: Moderatörler

Konu Sahibi
devilsoon
Clan İsmi: [JOH]

Server Alıcam

Mesaj gönderen devilsoon »

arkadaşlar selamun aleykum.Server Alıcaktım fakat bir konuda yardıma ihtiyacım var.Bir ilk öncelikle 30 tl ye vardı birde 50 tl lik kiralık ip bolumunde ikisi ne işe yarar söylermisiniz ? Birde hemen hesap numarasına havale ettikten sonra alabilirmiyiz serveri teşekkürler

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

impv2
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Server Alıcam

Mesaj gönderen impv2 »

devilsoon yazdı:arkadaşlar selamun aleykum.Server Alıcaktım fakat bir konuda yardıma ihtiyacım var.Bir ilk öncelikle 30 tl ye vardı birde 50 tl lik kiralık ip bolumunde ikisi ne işe yarar söylermisiniz ? Birde hemen hesap numarasına havale ettikten sonra alabilirmiyiz serveri teşekkürler
Ilk sorunuzu anlıyamadım.
Ikıncı sorunuz hesaba havale ettikten sonra ödeme bildirimi yapmanız gerekli, kontroller yapıldıktan sonra direk panelinize bakiyeniz eklenir.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

NuriReisHDYoutuber
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Server Alıcam

Mesaj gönderen NuriReisHDYoutuber »

hesap numarasına yatırdıktan sonra panel bölümünüzden , ödeme bildirimi atınız en kısa zamanda para panelinze yüklenecektir. 30TL Geri ipdir. 50TL daha ön ip de olduğu için fiyatlar değişiyor.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
devilsoon

Server Alıcam

Teşekkürler Bu arada clanımız varda nasıl grup acıcam hani tag verme gibi forumda

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

NuriReisHDYoutuber
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Server Alıcam

Mesaj gönderen NuriReisHDYoutuber »

devilsoon yazdı:Teşekkürler Bu arada clanımız varda nasıl grup acıcam hani tag verme gibi forumda
konuyu birazık daha açarmısınz anlamadım ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
devilsoon

Server Alıcam

adamın biri forumda bana clana gelirmisin yazdı sanırım forumdada klanlar var galiba

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala