Server Alıcam
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 49
- Clan İsmi: [JOH]
Server Alıcam
arkadaşlar selamun aleykum.Server Alıcaktım fakat bir konuda yardıma ihtiyacım var.Bir ilk öncelikle 30 tl ye vardı birde 50 tl lik kiralık ip bolumunde ikisi ne işe yarar söylermisiniz ? Birde hemen hesap numarasına havale ettikten sonra alabilirmiyiz serveri teşekkürler
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 14
Server Alıcam
Ilk sorunuzu anlıyamadım.devilsoon yazdı:arkadaşlar selamun aleykum.Server Alıcaktım fakat bir konuda yardıma ihtiyacım var.Bir ilk öncelikle 30 tl ye vardı birde 50 tl lik kiralık ip bolumunde ikisi ne işe yarar söylermisiniz ? Birde hemen hesap numarasına havale ettikten sonra alabilirmiyiz serveri teşekkürler
Ikıncı sorunuz hesaba havale ettikten sonra ödeme bildirimi yapmanız gerekli, kontroller yapıldıktan sonra direk panelinize bakiyeniz eklenir.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1133
Server Alıcam
hesap numarasına yatırdıktan sonra panel bölümünüzden , ödeme bildirimi atınız en kısa zamanda para panelinze yüklenecektir. 30TL Geri ipdir. 50TL daha ön ip de olduğu için fiyatlar değişiyor.
Linklerini gizle |
-
Server Alıcam
Teşekkürler Bu arada clanımız varda nasıl grup acıcam hani tag verme gibi forumda
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1133
Server Alıcam
konuyu birazık daha açarmısınz anlamadım ?devilsoon yazdı:Teşekkürler Bu arada clanımız varda nasıl grup acıcam hani tag verme gibi forumda
Linklerini gizle |
-
Server Alıcam
adamın biri forumda bana clana gelirmisin yazdı sanırım forumdada klanlar var galiba
Linklerini gizle |