ÖmerBey Bakmanız Gerek
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 11
ÖmerBey Bakmanız Gerek
Arkadaşlar Ts19 eski sahibi ts19 çok saldırı yamış bişeyler diyodu o yüzden ts3 de herkez düşüyomuş. Benim arkadaşım aldı ts19 gidiyorum sürekli düşen düşene ts40 lişiydi ilk aldıgı gün direk 12 düştü . ömer bey bakarsanızzzz
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 6
ÖmerBey Bakmanız Gerek
Ts3te ip adresi vuruyor olabilirler, yetkilere bakınız kimlerde ip görme var?
Ayriyetten, csdurağı size açıksız bir şekilde veriyor ayar yapmayı bilmeyene ts3 ayarlatmayın.
Ayriyetten, dediğiniz gibi çok saldırı yemiş vb bu bir etken değil ilk yedeğe dönünüz Csdurağının kendi yedeğine sıfırdan düzgün şekilde ayar çekin-çektirin.
Ayriyetten, csdurağı size açıksız bir şekilde veriyor ayar yapmayı bilmeyene ts3 ayarlatmayın.
Ayriyetten, dediğiniz gibi çok saldırı yemiş vb bu bir etken değil ilk yedeğe dönünüz Csdurağının kendi yedeğine sıfırdan düzgün şekilde ayar çekin-çektirin.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1206
- Server Ip/DNS: 213.238.173.44
- Clan İsmi: Wild Gaminq
- İletişim:
ÖmerBey Bakmanız Gerek
Damdarara'nın Dediği Gibi Yetki Verdiğiniz Adamlar Yapmış Olabilir Tsyi Sıfırlayıp Baştan Kurmak Dahada Sağlıklı Olur.
Linklerini gizle |
-
ÖmerBey Bakmanız Gerek
Eski sahibide bu yüzden satlıga cıkarmıs ts3 10 kere sıfılamıs yapmıs ama hep aynıymıs bende aldım ama aynı ts3 vuruyolar toplantı yapamıyorum herkezın sesı gıdıyor . bizimkiler ip vurma bilezler bideIMANSIZ WINSTON HOCA yazdı:Damdarara'nın Dediği Gibi Yetki Verdiğiniz Adamlar Yapmış Olabilir Tsyi Sıfırlayıp Baştan Kurmak Dahada Sağlıklı Olur.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1206
- Server Ip/DNS: 213.238.173.44
- Clan İsmi: Wild Gaminq
- İletişim:
ÖmerBey Bakmanız Gerek
Tsnize Gelmemde Bir Sakınca Varmı Bakmak İstiyorumda ?
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 14
ÖmerBey Bakmanız Gerek
Tsyi ilk satın aldıgınızdada bu dediginiz sıkıntı mevcutmuydu ?ReisBaba yazdı:Arkadaşlar Ts19 eski sahibi ts19 çok saldırı yamış bişeyler diyodu o yüzden ts3 de herkez düşüyomuş. Benim arkadaşım aldı ts19 gidiyorum sürekli düşen düşene ts40 lişiydi ilk aldıgı gün direk 12 düştü . ömer bey bakarsanızzzz
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 6
ÖmerBey Bakmanız Gerek
Nasıl satılığa çıkarmış? Siz ondan mı aldınız yoksa CSDurağından mı?
Linklerini gizle |
-
ÖmerBey Bakmanız Gerek
o günü geldiginde parasını ödememiş satlıga cıkmış bende aldım csduragından yine aynı sorunDamdarara yazdı:Nasıl satılığa çıkarmış? Siz ondan mı aldınız yoksa CSDurağından mı?
Linklerini gizle |
ÖmerBey Bakmanız Gerek
Sunucuyu sıfırlayıp kimseye yetki vermeyin. Muhtemelen yetki ile IP adreslerini görüp düşürüyor.
Linklerini gizle |