@XXXKoRdONXXX Senin serverinde bi ara bulunduğumu kastetmeye çalışıyorsan eğer şöyle söyleyim. Senin serverine ne güzel diye nede kaliteli diye geldim ben eski bir Abimiz için geldim onunda ne olduğunu son olayınızda anlamış bulunmaktayım.
2. Si Sizin bizden istediğiniz Ne gibi cümle kurmuşsun. Asıl ben size sormak durumundayım Bizim eski Güvendiğimiz adam bizden ne istiyorda üzerimize saldırıyor ve saldırılmasına göz yumuyor yada saldırıyor. Dahası Bukadar ne istiyorsunuzda yada istiyorda 2 Farklı kimlikte görünmeye çalışıpta bizi yönlendirmeye çalışıyor. ?
3.sü Sizin çalıntı, alıntı vs. Dediğiniz klan (ki daha önceki mesajları oku kordon benim değil yazdım zaten) 142. İpte olmasına rağmen Bu yazıyı yazarken ve her gün aralıklarla olsa bile 32/32 gören bir serverdir. Ve gün geçtikçe oyuncusu da artmakta olan bir serverdir. Dahasıda oyuncularımın söylediğine göre revivalden daha rahat ve daha fazla eğlenceli olarak görülen bir server olduğunu söylüyorlar. Bizi bilen bilir kardeşim bu klanı kullanmamın nedeni bu klanda bizim en çok güzel zaman hasılatı yapıp güzel ortamlar oluşturmamızdır. Oysaki biz bi süre kendi klanımızdada yolumuzu sürdürmüş durumdayız.. İstekler üzerine REDARMY klanına tekrar dönmüş durumdayız. Ki soranlara "Bizim O Redarmy Jailbreak Serveriyle Hiç Bir Alakamız Yoktur." diye de söyleriz. Biz onlarız demiyorum burada inandırmayada çalışmıyorum. Siz işi kapalı bir Klana götürerek uzatıyorsunuz. Konun amacı Bir sunucuda 2 Tane Aynı klan olurmu ? (Ayrı- ayrı serverler)
Ve bu eskiye uzandırılması bence saçma hepimiz neredeyse o serverde oynadı biliyorum fakat şuandaki bir durumu Ömer Bey'e yöneltmek istedim fakat ondan çok siz yanıt verdiniz. Yinede Adam bakmadığına göre demekki olumsuz görüyor. Kordon Arkadaşında Gördüğü Gibi Paragraf yazması hayla daha onların bizim üzerimizde Ne aradıklarının Muamma olmasının belirtisidir Olarak düşünüyorum.
Bu arada ilgili olup yorum attığınız için ; @seksen1bin , @mustafadalgac arkadaşlara teşekkür ediyorum.
4.
Sunucuda mevcut olan bi klan ile aynı Ad ile server açmak serbest mi ?
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi
-
Yönetici - Mesajlar: 5460
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
Sunucuda mevcut olan bi klan ile aynı Ad ile server açmak serbest mi ?
Burada yapılacak veya yapılmayacak işlemin belirtilmesi size düşmez.seksen1bin yazdı:İşte bende diyorumki 2 tarafada bişey yapılamaz.
Konuya gelecek olursak ilk posttada belirtiğim gibi etik bulmadığımı ancak şikayet sorası değerlendirme yapılacağını belirtmiştim.
Red Army gibi ulusal çapta bilenen bir ordunun kolay kolay o benim bu benim kavgasını kimse bence yapmamalı. Bunu önceden acılmış jail clanlarından veya başka bir clandan ötürü demiyorum, geçmişten günümüzde çoğu insanın sempati duyabileceği bir ordu olduğundan ötürü söylüyorum.
Bunu aranızda halledebileceğinizi düşünüorum.
Link: | |
Linklerini gizle |