[@Bilinmeyen Etiket] "adamsın" dediniz mi?ÇARBEY yazdı:dedıkı ben ve coderım csduragının bır açığını bulduk bunu ömer telliye söyledik ömer tellide adamsın demiş
beyler bu doğrumu acil
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
beyler bu doğrumu acil
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 109
-
- Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
- İletişim:
beyler bu doğrumu acil
hafiften bir gülümseme geldi
çoluk çocuğun işidir banlayıp geçebilirsin dostum.

Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
- İletişim:
beyler bu doğrumu acil
bunu engelleyemezsin banını kaldırmayı öğrenmiş zor bir yol değil ama sürekli yetkisi sıfırlanacaktır. O arkadaşa yazı yazmaması için perm ver uğraşmaÇARBEY yazdı:banladım fakat ha bire banı açılıp farklı farklı nicklerde geliyor her geldiğindede ban atıyom

Linklerini gizle |
beyler bu doğrumu acil
Ts den banla. Ban listesine gir ipsini al tekrar banla
Linklerini gizle |
-
beyler bu doğrumu acil
elimde kanıtlar var ömer telli ile yalan yanlış işbirliği yaptıgı hakkında ömer telliye nerden ulaşabilirim görüntüleri atayım
Linklerini gizle |
beyler bu doğrumu acil
Yolla burayaÇARBEY yazdı:elimde kanıtlar var ömer telli ile yalan yanlış işbirliği yaptıgı hakkında ömer telliye nerden ulaşabilirim görüntüleri atayım
Linklerini gizle |
-
beyler bu doğrumu acil
https://i.hizliresim.com/okWE2m.jpg
burda yazıyor ztn ana ticket ile kapatılcak fln yazıyor ki bu kişi şahsiyetsiz kişi ts dede ömer telli ile işbirliği yaptıgını yazmıstı geregının yapılmasını ıstıyorum ıstenırse telefon numarasını atarım QQQ
burda yazıyor ztn ana ticket ile kapatılcak fln yazıyor ki bu kişi şahsiyetsiz kişi ts dede ömer telli ile işbirliği yaptıgını yazmıstı geregının yapılmasını ıstıyorum ıstenırse telefon numarasını atarım QQQ
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1206
- Server Ip/DNS: 213.238.173.44
- Clan İsmi: Wild Gaminq
- İletişim:
beyler bu doğrumu acil
Telefon Numarasını Buraya Atmayın Gerekirse Tabi Ömer Telli Yada Yekta İsterse Onlara Özelden Atarsın Ama Güldüm Biraz 

Linklerini gizle |