Kaos Gaming
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 2191
Kaos Gaming
Merhabalar, biliyorsunuz ki kaos kapandı. Ben www.kaosgaming.com diye bir site açıp birde Server açıcağım bu Server kapanırmı? Yani kaos Gaming ismi güzel bir isim ben o yasaklanan Velet'leri servere almayacağım ki herkes bilir benim onlara garezimi sadece o isimde Server açsam ne olur?
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 2191
Kaos Gaming
@Yek'-ta @redarmygaming konu yanlış yerde ise düzenlerseniz sevinirim başım ağrıyor ilk gördüğüm bölüme açtım da.
Linklerini gizle |
-
Kaos Gaming
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.35
- Clan İsmi: Moon Gaming
- İletişim:
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1206
- Server Ip/DNS: 213.238.173.44
- Clan İsmi: Wild Gaminq
- İletişim:
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 3
Kaos Gaming
kardesım bunedır ya kaos clanı bana aıt ve affedılıcemız gunu beklıyoruz omer bey bu konu sacma bu kadar ozentılık olmaz be bro...
TAKLITLER ASLINI YUCELTIR
Linklerini gizle |
Kaos Gaming
Hadi kumda oyna coluk çocuk yuvasına dönmüş burasıcasper* yazdı:kardesım bunedır ya kaos clanı bana aıt ve affedılıcemız gunu beklıyoruz omer bey bu konu sacma bu kadar ozentılık olmaz be bro...
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 3
Kaos Gaming
seypa cocuk benle sıkıntın ne soylesene mılletın gazına gelıp abılık taslama kac kere muhabbetın olduda konusuyon mılletın arkasından atıp tutma hade kocum. ben o klan ısmını 2013 den berı kullanıyorum ve 2020 ye kadarda kullanıcamseypa yazdı:Hadi kumda oyna coluk çocuk yuvasına dönmüş burasıcasper* yazdı:kardesım bunedır ya kaos clanı bana aıt ve affedılıcemız gunu beklıyoruz omer bey bu konu sacma bu kadar ozentılık olmaz be bro...
Linklerini gizle |