Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Üzerinize oynanmış bir oyun deil biz sizin panelinizde olsaydık ömer telli geregini yapardı ve facesini calmadık dediginiz elemanımız için işte videolu kanıt: https://m.youtube.com/watch?v=os7RiFfJqRI
Bu videodan hic bize olmaz nedenlerini tek tek sayacağım şimdi fazla mesaj okumadim ama sadece aklimdakilerini söyleyeceğim
1 video kuzenlergaming e ping saldırısı yaptık tamam hadi diyelim yaptı sen bu adamın facebookuna nasil girip bakıyorsun o videoda da o panel saldırısı yaptık diyenin hesabindasin bunu açıkla şimdi bu nasıl oluyor.
2. Hadi diyelim adamın şifresini buldun girdin buda bir saldırı dır bunu da unutma
3. Bu adamın gerçek olduğunu gostermemissin bu nasıl oluyor sen bunları açıkla buraya bende aklımda kalanları soyliyim
Kardesim yapılacak bise yok durum ortada cevap verme bi arkadaştan cevap bekliyelim
Bu arada ( 2 Clandada adamda hic bir bağ yoktur simdi bazı arkadaşlar onun adamisin falan diyebilir iki arkadasida tanımıyorum bireysel fikrimi söyledim)
Masquerade bro şakamısınız.
İlk öncelikle ortada bi ip yok burda saldırı mesajı var ben salakmıyım adamın gelecegini görüp böyle böyle olacak 22 temmuzda mesaj atayım 5 agustosda gönderi acayım?
Bro biz saldırı yapmadıgımızı iddia etmiyoruz. ömer abi gerekeni yapmış cezayı aldık zaten fakat burdaki olay onların saldırı yapıp serverlerinin kapanmaması artık bundada ilgilenmezseler yazık diyorum. Adamın şifresini buldum mesajları da öyle görüp paylastım. gerçek oldugunu kanıtla diyosun. onlarda serhatın gerçek olup olmadıgını kanıtlasın bakayım ozaman ?
hepiniz şakasınız valla.
gerçek oldugunu kanıtla ne demek ya. tövbe