Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Sunucuda mevcut olan bi klan ile aynı Ad ile server açmak serbest mi ?

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

seksen1bin
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: 213.238.173.8
Clan İsmi: Ke$`h Gaming
İletişim:

Mesaj gönderen seksen1bin »

2008 den beri açık olan ve 2015 te son bulan gerçek redarmy klanı birdaha açmamak üzere kapattı. Klan ismini üstlenme gibi bi durum söz konusu olamaz. Sen bu klan adında açtıysan başkasıda açmış laf yapamazsın. Çünkü sende klan ismini başka yerde görüp açmışsın.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

ReDArmY G@MİNG

Mesaj gönderen ReDArmY G@MİNG »

Kimse Benim Kime Ne Yetki Verecegimi Yargılayamaz Ayrıca Burda Konuyu Uzatmaya Gerek Yok Burda Aksam Saat 18:00 da TS NİZE GELİRIM.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Taha Demirbaş
İletişim:

Mesaj gönderen Taha Demirbaş »

buyur bekleriz ts85.csduragi.com bulamazsan.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Taha Demirbaş
İletişim:

@seksen1bin kardeşim senin düşünceni ince bir ayrıntıdan anlamıyorum. Klanda değilim. Klan benim demiyorum Server olarak düşünüyorum. Ben klanımı daha önceden belirlemiş ve 2008 de jail dik başka sunucuda bilirsin orayı anlaşamadık başka sunucuya geçtik arkamızdan açılan açılmıştır. Klanı alırken verilen bilgi bana bu burdada Klanı veren adamla anlaşamadık ters düştük bir nedenle. Serveri biz üstlendik. Bu böylede bilinir. Onun dışında Orjinal redarmy klanı diyorsun fakat o klanla aynı ts de birleşip oturup muhabbet ettiğimiz günlerimizde oldu Burada. Googleye yazdığında Bayrak kapmaca-Deathamtch-Jailbreak olarak 3 köklü server göreceksin. (bayrak kapmacayı bilmiyorum) Şöyle düşün sen dükkan açıyorsun geliyr başkası aynı isimle bir dükkan açıyor. Müşterilerin yarısı oraya kayıyor. Omu değiştirmeli ismini yoksa senmi ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

seksen1bin
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İletişim:

Hacı dayı ben ilk jaile başladığım zamanların klanı redarmy o yüzden iyi bilirim. Onlar 2015 te açmamak üzere klanı kapattılar. Ardından birsürü çakma redarmy klanı çıktı. Redarmy klanının gerçek sahibi klanı açmamak üzere kapattık dedi ve ilerde olmazda açarsak Facebooktan duyururuz dedi. Gerçek sahibi dışında açanlardan biride yani çakmalardan biride sizin serveriniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Taha Demirbaş
İletişim:

kardeşim çakma makma olayı karıştırma bence. Mevzu 2 tane Ayrı serverin bir sunucuda barındırılması. Arada Tabikide sürtünme çıkacaktır. bu adamlar ne zamandan beri yapıyorlar bilemem fakat konu redarmy kapandı bidaha açılmıycak değil. O Redarmy Açılmıyacak yani o kadro. Bu kadro devam kardeşim. Olaya bence böyle bakılması lazım. Ama klanın onların üzerine olup birdaha açılamayacak belgesi var ise böyle konuşmanın tam yeridir senin. Seninle ilgili bir sorunum da yok zıt gidecek. Buradaki esas cevabı vermesi el atması gereken yöneticiler bence. Bu konunun asıl açılış nedeni "Bir sunucuda aynı serverin 2 defa açılması" Ve bu konuyada el atılması gerekiyor. Mesela Ben RevivaL Gaming diye açsam @XXXKoRdONXXX bu duruma hoş bakarmı ? tüm durumum bu uzatılmayacak konu fakat uzadı işte"

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

seksen1bin
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İletişim:

İşte bende diyorumki 2 tarafada bişey yapılamaz. Bunu anlatmaya çalışıyorum. Revival kendi baştan beri kendi klanı olduğu için sonradan açılacak Revivallere tepki gösterebilir. Fakat Redarmy saan ait bir klan ismi değil sen açıyorsan başkasıda açar. Ayrıca zıt felan düşcek değilim senle sadece düşüncemi söylüyorum ve doğru olanda bu.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

DeadPooL*

Mesaj gönderen DeadPooL* »

ozaman tamam bende gidiyom revival yapacam csdurağında ondan sonra gelirsiniz hepiniz gerçek revivalmi

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Taha Demirbaş
İletişim:

[@Bilinmeyen Etiket] Bey'e ben sadece şikayetimi bilgi alarak belirtmek istedim istiyorumda. Eğer Müdahale yapılacak bir durumsa kendisi açısından, iletişime geçmesini isterim..

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

XXXKoRdONXXX
Server Ip/DNS: 213.238.173.18:27015
Clan İsmi: RevivaL`Gaming
İletişim:

Mesaj gönderen XXXKoRdONXXX »

Öncelikle iyi günler Konuya kulak misafiri oldum geldim
@redarmygaming
Redarymy gamingin gercek sahibi sen degilsin siz sonradan acmıs bulunan serverlerdensınız redamy dıyınce zaten zamanında adını duyurmus biseyler yapmıs bır kardesımız o clanı kaaptınca acmamak suretiyle kapattı sonradan cakma redarymyler cıktı
benım anlamadıgım RevivaL ile alıp veremediginiz ney ? tamam redarmy - RevivaL gaming OLARAK isimleri yakın olabilir ama zamanındada Redarmy ile aramızdan Gecen clan muhabetlerı Sorunları vs Hicte hos degildi Sorunlarımızı kapatıp herkez yoluna baktı(eski redarymy degill) SONRADAN CIKAN REDARMY ile sizinle ...
2009 2010 ARASI Elysion Gaming Die clan kurmustum sonradan 2010 2011 ARası SancakTR die Clan kurmustum. 2011 2012 devam etti 2013 sezonundan bu yana RevivaL gamıng Clanını tasımaktayız < kimseden calıntı bir clan degil
ve sonradan gelen arkadaslarımızada taviz vermemekteyiz :)
@DeadPooL*
sana gelince guzel kardesım Benım serverıme gelıp senden intikam alacam diyen yarım akılı senı .D ALLAH aklını almıs canınıda ben almak istemiyorum
ayrıca slot3 olarak takılıyorsun redarmyde sen. neymıs server acıp revival yapacakmıs siz clanımın ismini calsanız ne olur calmasanız Ztn gercegı burda olugunu bilen biliyor .)
@seksen1bin Kardesımız anlatiyor iyi oku Revival kendi baştan beri kendi klanı olduğu için sonradan açılacak Revivallere tepki gösterebilir. Fakat Redarmy saan ait bir klan ismi değil sen açıyorsan başkasıda açar. Ayrıca zıt felan düşcek değilim senle sadece düşüncemi söylüyorum ve doğru olanda bu. yani tek sen acmadın bu clanı onu anlatmak istiyor sizden öncede sizden sonrada birsürü cakmalar açtı bu clanı Redarmy jaılbreak Vb.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli