Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Csduragi Tsde Yetki Dilenip yetki alınca milleti banlayan veletler

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
pkachuu
Server Ip/DNS: CS104 - 232.csduragi
Clan İsmi: Meeten Gaming
İletişim:

Mesaj gönderen pkachuu »

Herkese iyi günler iyi forumlar. Sürekli ts gelip saldırı yapmaya çalışıp panelinize vurucam diyen, Ömer Telli nickiyle ts girip sövüp çıkan banlandığı halde uslanmayan veletler var. İplerine herhangi bir atak yapmak istemediğim gibi araştırmama rağmen csdurağında herhangi bir
ts ya da cs iplerini bulamadım malesef bu ve bunun gibi saldırı nedir bilmez. Amaçsız afedersiniz itin tohumlarıyla uğraşmak istemiyorum.
Serverlerini ya da tslerini bulabilseydim verirdim fakat elimde sadece ip adresi var ip adresi paylaşımı ne kadar doğru bilmesem de vericem.
Geçen günlerde bu veletler youtube a saldırı adı altında saçma bir video koymuş ve tarafımızca kaldırılmıştır. Youtube kanalları:
https://www.youtube.com/channel/UCIxpJM ... vfE3FEFDrA

78.181.252.117
95.10.31.163

Bu 3 harfli andavallardan bir tanesi LEX nickiyle girmiştir ilk başta.
Ve diğeri ise AYKO diye bir nickle girdi.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
pkachuu
İletişim:

Mesaj gönderen pkachuu »

Tarafımca biraz daha araştırdıktan sonra bunun isminin Muhammed olduğunu öğrendim nicki L E X A J ve bunu Ömer TELLİ'YE küfür adlı kaos gaming videosunda gördüm. Aynı velet ordaki videoda bulunuyor. Gören duyan olursa bu gibi it kopuğa itibar etmesin. Sakın icon ayarlıyacam, Ts açık var gibi derlerse sunucu sahipliği vermeyin. Çünkü insanın iyi niyetini suistimal eden yaşları max 15 16 olan çocuklar birde kendilerine hacker vs diyorlar saldırı yaptık diyorlar. Yani muhattap olmayın kendi haline bırakın.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ZacaynSley
Server Ip/DNS: CS36.CSDuragi.COM
Clan İsmi: [AREXIOS]

Mesaj gönderen ZacaynSley »

Kardesim benim bulundugum Ts3 ler "Arexıos - Ts42 - TeamTr - Ts84 DE Takılıyorum Size gelip uyardım dedim saldırı atıcaklar kimseye yetki vermeyin diye benim nickimle birisi girmiştir.

LEX DEDİGİN KİSİ BEN DEĞİLİM.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ZacaynSley
Server Ip/DNS: CS36.CSDuragi.COM
Clan İsmi: [AREXIOS]

Mesaj gönderen ZacaynSley »

ZacaynSley yazdı:Kardesim benim bulundugum Ts3 ler "Arexıos - Ts42 - TeamTr - Ts84 DE Takılıyorum Size gelip uyardım dedim saldırı atıcaklar kimseye yetki vermeyin diye benim nickimle birisi girmiştir.

LEX DEDİGİN KİSİ BEN DEĞİLİM.
VE kardesim ts3 nüze gelen veletlerde kaos gamingin cocukları

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ktalko
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mesaj gönderen Ktalko »

pkachuu yazdı:Herkese iyi günler iyi forumlar. Sürekli ts gelip saldırı yapmaya çalışıp panelinize vurucam diyen, Ömer Telli nickiyle ts girip sövüp çıkan banlandığı halde uslanmayan veletler var. İplerine herhangi bir atak yapmak istemediğim gibi araştırmama rağmen csdurağında herhangi bir
ts ya da cs iplerini bulamadım malesef bu ve bunun gibi saldırı nedir bilmez. Amaçsız afedersiniz itin tohumlarıyla uğraşmak istemiyorum.
Serverlerini ya da tslerini bulabilseydim verirdim fakat elimde sadece ip adresi var ip adresi paylaşımı ne kadar doğru bilmesem de vericem.
Geçen günlerde bu veletler youtube a saldırı adı altında saçma bir video koymuş ve tarafımızca kaldırılmıştır. Youtube kanalları:

78.181.252.117
95.10.31.163

Kanka ts3 adresinde o kadar çok sunucu sahibi vs olduğu için birşey diyemeyeceğim. Teknik desteklerine vs bi bak özel yetkileri vs var mı

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
pkachuu
İletişim:

Mesaj gönderen pkachuu »

Ktalko yazdı:
pkachuu yazdı:Herkese iyi günler iyi forumlar. Sürekli ts gelip saldırı yapmaya çalışıp panelinize vurucam diyen, Ömer Telli nickiyle ts girip sövüp çıkan banlandığı halde uslanmayan veletler var. İplerine herhangi bir atak yapmak istemediğim gibi araştırmama rağmen csdurağında herhangi bir

78.181.252.117
95.10.31.163

Kanka ts3 adresinde o kadar çok sunucu sahibi vs olduğu için birşey diyemeyeceğim. Teknik desteklerine vs bi bak özel yetkileri vs var mı
Dostum. Ben Bunların taşındıkları ts ip felan buldum forumda gördüğüm videodan felan. Bunların yanına bırakmayız bırakmayacağız.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli