Selamun Aleykum [@Bilinmeyen Etiket] ben palleyci bana birkaç ay once uyarı 1 vermiştiniz ve serverimi sıfırlamıştınız. birdaha görürsek yasaklanacaksın demiştiniz tamam dedim eyvallah ne derseniz oyle olsun. bikaç gün önce bi adam beni şikayet etmiş bende videoları tamamen kaldırdım yanlış anlamanı istemem engellenmekten korktugumdan degıl sıkıntı çıkmasın diye şimdi butun o videoları genel yaptım şuan ulaşabilirsin. csduragının en son saldırı attıgım server nationals gamingdir ve tam 11 ay önce atılmıştır. sen benı galıba 5 6 ay önce felan uyardın...
bundan 2 hafta once victorarmy diye bir klana saldırı çektim. bi tane adam paneli yayıyordu bende denemek istedim.
ve buda csduragının serverı degıl.. yanı burda şikayet yeni diye yasaklanmam çok saçma. senden ve tum csduragı ailesinden özür dilerim ama ben burada kendimi suçsuz buluyorum.. var ise yenı cektıgım csduragına saldırı vıdeosu kabulum engelime ama yok
butun cektıgım vıdeolarda ıse ne keylogger ne trojen ne makına kullandım zaten keyloggerıde bana yapıldıgı zaman ogrendım ne oldugunu varsa bir hatam sendende herkestende özür dilerim ama ben yasaklandıktan sonra hiç csduragına saldırı vıdeosu cekmedım
zaten cektıgım butun saldırı videoları fake kod veya herhangı bısey kullanmadım zaten bilmiyorumda sen csduragının sahıbısın csduragının açıgı olmadıgını en iyi sen bilirsin çok çok özür dilerim videoları incele tarihlerine bak diye videoları genel yaptım videoları inceleyip suçsuz oldugumu anladıgın zaman hepsini kökten silecegim. teşekkürler csduragi ailesi hepinizi seviyorum...
csduragi ailesini için herşeyi yapmaya hazırım.
videoları incele tarihlerine bak suçsuz oldugumu anlayacaksın...
https://www.youtube.com/channel/UCgm7Na ... Cxg/videos
Engellendim! suçsuz oldugumu düşünüyorum.
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 2
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 881
Mr.Hunter de öyle videoları genel yaptı ve yasaklandı. Video çektiniz birde yayınladınız. Birinin emeğine girdiniz. Ha csdurağı ha başka hosting
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1206
- Server Ip/DNS: 213.238.173.44
- Clan İsmi: Wild Gaminq
- İletişim:
Saldırı Yapıyosunuz Geliyosunuz Burda Korkumdan Değil Gibi Saçma Cümleler Kuruyosunuz Onu Geçtim Ts3 csd'de Bana Abi Çekiyosun Özelden 1 Saat Sonra Saldırı Nasıl Yapılırmış Gibi Cümleler Kuruyosun Abi Sizin Amacınız Nee ?
Ne Yapmak İstiyosunuz Bi Karakterinizi Oturtun Sonra Girin Bu İşlere Saldırıyı Ha 11 Ay Önce Yapmışşın Ha Şimdi 11 Ay Önce Yaptıgın Saldırının Youtube'den Kaldırmamanın 1 sebebi Vardır Adım Duyulsun Başka Bi Açıklaması Yoktur Bence İnşallah Yasaklanırsın.
Ne Yapmak İstiyosunuz Bi Karakterinizi Oturtun Sonra Girin Bu İşlere Saldırıyı Ha 11 Ay Önce Yapmışşın Ha Şimdi 11 Ay Önce Yaptıgın Saldırının Youtube'den Kaldırmamanın 1 sebebi Vardır Adım Duyulsun Başka Bi Açıklaması Yoktur Bence İnşallah Yasaklanırsın.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.xx
- Clan İsmi: Victory Gaming
6-7 aydır saldırı yapmıyorum dıyorsunda bu ne https://hizliresim.com/kWRmND
daha 4 gun once attıgın vıdeo vardı sen hala gelıp bıraktım dıyorsun
umarım affedilmessin
daha 4 gun once attıgın vıdeo vardı sen hala gelıp bıraktım dıyorsun
umarım affedilmessin
Linklerini gizle |