Sunucuda mevcut olan bi klan ile aynı Ad ile server açmak serbest mi ?
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi
Bir sorum olacak bu sunucuda mevcut olan bir serverin adı ile yeni bir server açmak serbest mi (yeni açılan serverin mevcut server ile alakası yok) ?
Link: | |
Linklerini gizle |
Bilmiyorum Ama Açmazsan Bence Daha İyi Olur
Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5460
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
Etik bulmuyorum, şikayet üzerine değerlendirme yapılır
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Öyleyse [@Bilinmeyen Etiket] Bey Bir Bildirimde bulunacağım 142. ipteki -REDARMY | Gaming 'in sahibiyim 2 Aydır Buradayim Toplamda 3 Senedir Aralıklarla bu sunucudayim 67. İpteki Redarmy JailBreak'i ilk defa bu ay goruyorum adamlara acaba tanidik birimi diye sormaya gittik fakat alayci bi tavir aldik ve bir arkadasimiz banlanmış durumda bilginize.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 119
- Server Ip/DNS: 213.238.173.8
- Clan İsmi: Ke$`h Gaming
- İletişim:
RedArmy senin klanın değil zaten. 2 tarafada müdahale edilmemeli.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
@seksen1bin Şuanda Server bende kardeş yeni hesabım buda @bordoberelilerDM hesabındaydım kullanıcı adını değiştiremedim.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 119
- Server Ip/DNS: 213.238.173.8
- Clan İsmi: Ke$`h Gaming
- İletişim:
Yok gerçek RedArmy klanı ne senin klanın nede başkasının.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Senin düşünce şekline karışamam fakat 2 aydır harcadığım emeğim var serverim inin cinin top oynadığı yer değil pluginleri felan hepsi özenle seçilmiş çoğunlukla oyuna bağlayan bir zaman geçirilen oyuncularım tarafından soylenen kaliteli bir server kardeşim. Birisinin gelipte aynı klanla server açması her yönden hiç doğru değil bence. Aynı Mod Açık olmadığı için gidipte tam olarak bir etkileşimde bulunmuş değiliz. Fakat Denediğimizde ise bize alaycı bir karşılama oluyor. Neyse [@Bilinmeyen Etiket] bu durumun gereğini yapar. Lüzumu yok ise zaten biz ileriki zamanlarda bize karşı saldırıları olursa etkileşimimizi gerçekleştiririz.
Linklerini gizle |
-
Selamun Aleykum Beyler Ben cs67 nın Sahıbı YUSUF YÜCETAŞ Demisinki kardesim Banladılar Beni Felan gibisinden Bisiyler Yaklasık 15 Gündür pc bozuk KI SERVER SAHIBI Ben Olduguma Göre Benden Baska Bir Muuhattabın olamaz Yanı Dedıgın gıbı Alaycı bi tavır Diye Bir Durum Söz Konusu Dahii OlamazSacma Sacma Seyler Soyleyıp Iftıra Atmaya Çalısma 2 Aydır Harcadıgın Bir Emekten Bahsediyosun Lakin Ben Bu sunucuda Olmasada Baska sunucularda Bulundum We Benim Bir Clan ismim War Ona görede Oyuncularım Var Clan İsmimi Değistirmem Saçmalık Olur Yanlız Sana Sunu Soyıluıyım RED ARMY G@MİNG 2AYLIK BİR CLAN DEGILDIRRR...

Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Kardeşim yalan söyleyecek degilim. serverimde 2 aylık degildir. Okuduğun 2 cümle yazıyla kapak yapmaya çalışma sunucu adlarını soyleyemediğimizi düşünerek başka sunucuda 2008 yıllarında jail olarak açılan bir server ve bu serverin sahibi ile anlaşmazlık nedeni ile bu sunucuda ayrıldık klan bende kaldı şuanda istemeye hakkı yok zaten başka yerde istediği gibi açabilir. 2008 den buyana 3 sunucuda bu serveri açtım kardeşim 3 yıldırda bu sunucudayım. Server açarken sunucuda aynı clan varmı diye bakarsanda sevinirim. Yada anlaşma yoluna varabilirsek fakat ben bu durumdan şuanda büyük şikayetçiyim. Ve Alaycı tavır söz konusu olmaz diyorsun Emektar adminlerini gizli izlemeye alabilirsen iyi olacak. Server sahibi soruyorum güzelce kimdir ? diye bana Sercan diyor diyorum başka varmı Diyor bu ortak Oburkusu Sertaç Sonrada Trollüyorum şuanda gibi laflar konuşuyor. Bizim klandan adamlarımız dik konuşuncada banlanıyoruz. Yetkililerine dikkat etmeni öneririm.
Linklerini gizle |