SABAH GİRDİGİMDE CS44 SERVERIM KAPANMIŞ GÖRDUM
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 3
SAYIN YETKİLİLER : BU SABAH UYANDIGIMDA CS44.CSDURAGİ.COM THEFORCE GAMİNG BENIMDİ SERVER AMA KAPANMIŞ OLARAK GÖRDÜM HERHAN GBİ HUSUSLUGUM KİMSEYLE YOK 1 HAFTALIK SERVER PLUGINLER YENI BİTMİŞDİ AİLEVİ BİR ÇERCEVEDE BİR KLANIMIZDI SEVGI SAYGI İÇERİSİNDEYDİ BU KONUDA NE YAPMAM GEREK BANA YARDIMCI OLUN ADALET İSTİYORUM HAK YENMEMSİNİ İSTİYORUM TEŞEKKÜRLER KOLAYGELSİN
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: csxx. Csduragi.com
- Clan İsmi: kaoS GamınG
- İletişim:
klanınzda bulunan oyuncular baska servera zarar vrdıgı ıcıın kapanmıs yapmanız gereken ozur konusu acıp omer beyı beklemek.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 3
ANLADIM BU OLAN KONUDA BENIM HİC BİR BİLGİM YOKDUR KURCU BENİM YANİ UYANDIGIMDA DURUMU YENİ GÖRUYORUM PEKİ BU KİŞİ CEZA UYKGULANMASI GEREKMİYORMU NEDEN SERVER KAPANIYOR DEDİGİM GBİ ADALET İSTİYORUM HAK YENMEMESİNİ İSTİYORUM 1 HAFTALIK SERVER YENİ TEŞEKKÜRLER MUSTAFA YARDIMCI OLDUGUN İÇİN
Linklerini gizle |