Soyledıgım gıbı ts de kanala mesaj gonder yetkısını veremıyoruz durup duruken boyle oldu ne yaptı ısem o yetkıyı veremedım nerde bır sorun olabılır acaba ?
Fikret Köseler yazdı:Soyledıgım gıbı ts de kanala mesaj gonder yetkısını veremıyoruz durup duruken boyle oldu ne yaptı ısem o yetkıyı veremedım nerde bır sorun olabılır acaba ?
Mesajı yazmamış kusura bakmayın en üst yetkiyin gerekli yetki kodunu sildiyse hangi perm olursa olsun ona yetki veremezsiniz.
En son Xander tarafından Cmt Tem 29, 2017 11:05 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Fikret Köseler yazdı:Soyledıgım gıbı ts de kanala mesaj gonder yetkısını veremıyoruz durup duruken boyle oldu ne yaptı ısem o yetkıyı veremedım nerde bır sorun olabılır acaba ?
Mesajı yazmamış kusura bakmayın en üst yetkiyin gerekli yetki kodunu sildiyse hangi perm olursa olsun ona yetki veremezsiniz.
Onu bılıyorum ama o bassettıgın gerklı yetkı kodu ne onu bılıyormuusn belkı onı verebılme gıbı bır sansımız vardır.