Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

ts3.csduragi.com ŞİKAYET SEBEPSİZ BAN !

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.

Konu Sahibi
MehmetAslanturk11

Mesaj gönderen MehmetAslanturk11 »

ts3.csduragi.com İSİMLİ TS ADRESİNDE oLymposGaming isimli klanda klan dediğim toplasan 4 kisi var.Banlama ve poke atma yetkileri verilmiş bu kişilere ve kafalarına göre yancılık ve taraf tutarak identy banlıyorlar odaları kickliyor.Biz 1-2 hafta oda tutuyoruz bilgisayarı açık bırakıp adam geliyor sırf bizi sevmediği için kendi tssi olmadığı halde bizi banlıyor odamızı kickliyor çok büyük haksızlık yapılıyor.ts3.csduragi.com'da oLymposGaming clanın bulunan furkjan isimli kişi yetkisini kötü kullanmaktadır.Ben Ömer Telli'ye cs duragindaki yetkileri ve adminlikleri toplamasını rica ediyorum benimle birlikte tsde takılan herkes aynı fikirde sebepsiz yere ban atılıyor yetkilerini kötüye kullanıyorlar bu konu ile ilgilenilmisini rica ediyorum.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ömer TELLİ
Yönetici
Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
Clan İsmi: csd

Mesaj gönderen Ömer TELLİ »

kafalarına göre yancılık ve taraf tutarak identy banlıyorlar odaları kickliyor
bu kısmın kanıtlarını bekliyorum

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ktalko
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mesaj gönderen Ktalko »

Ömer TELLİ yazdı:
kafalarına göre yancılık ve taraf tutarak identy banlıyorlar odaları kickliyor
bu kısmın kanıtlarını bekliyorum
Kanıt Alamadığım İçin Yok Ancak, Geçen Net Kafeden Bağlanırken 1. Ve 2. Odanın Sahiplerinin Botları Vs. Banlanıp Odaları Silinmişti. "Schizopren Valeria Patron 卍" Adlı Arkadaş 1 Ve 2. Odanın Sahiplerine Nasıl Banlattık Vs. Diye Cümleler Kurmuştu. Taraf Tutmuyorum Sadece Bilgilendirmek Amaçlı Söylüyorum. Bu Olay 1 Hafta Önce Gerçekleştirildi.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

fasistmaho

Mesaj gönderen fasistmaho »

sen bunu kanıtla ben bir daha ts bırak bilgisayarı açmıcam

furkjan

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

CopyRight'
Clan İsmi: oLymposGaming
İletişim:

Mesaj gönderen CopyRight' »

MehmetAslanturk11 yazdı:ts3.csduragi.com İSİMLİ TS ADRESİNDE oLymposGaming isimli klanda klan dediğim toplasan 4 kisi var.Banlama ve poke atma yetkileri verilmiş bu kişilere ve kafalarına göre yancılık ve taraf tutarak identy banlıyorlar odaları kickliyor.Biz 1-2 hafta oda tutuyoruz bilgisayarı açık bırakıp adam geliyor sırf bizi sevmediği için kendi tssi olmadığı halde bizi banlıyor odamızı kickliyor çok büyük haksızlık yapılıyor.ts3.csduragi.com'da oLymposGaming clanın bulunan furkjan isimli kişi yetkisini kötü kullanmaktadır.Ben Ömer Telli'ye cs duragindaki yetkileri ve adminlikleri toplamasını rica ediyorum benimle birlikte tsde takılan herkes aynı fikirde sebepsiz yere ban atılıyor yetkilerini kötüye kullanıyorlar bu konu ile ilgilenilmisini rica ediyorum.

Mehmet Merhaba ;

oLymposGaming Clanının sahibiyim hemde csdurağının tssinde yetkim var ( Nickim : [cσρуяιgнт']™ ) bir sorun bir sıkıntın var ise bana tsden ulaşırsın . Teamspeak3 adresimiz de kimse sebepsiz yere ban yemez + sizin oda tutmak dediğiniz kavram tsnin gereksiz yere odalarda fazladan insan , bot bulundurmak mıdır ? Teamspeak3 programının amacını daha öğrenmeden programa giriş yapmamanı tavsiye ederim .

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

serkan ebcin

Mesaj gönderen serkan ebcin »

CopyRight' yazdı:
MehmetAslanturk11 yazdı:ts3.csduragi.com İSİMLİ TS ADRESİNDE oLymposGaming isimli klanda klan dediğim toplasan 4 kisi var.Banlama ve poke atma yetkileri verilmiş bu kişilere ve kafalarına göre yancılık ve taraf tutarak identy banlıyorlar odaları kickliyor.Biz 1-2 hafta oda tutuyoruz bilgisayarı açık bırakıp adam geliyor sırf bizi sevmediği için kendi tssi olmadığı halde bizi banlıyor odamızı kickliyor çok büyük haksızlık yapılıyor.ts3.csduragi.com'da oLymposGaming clanın bulunan furkjan isimli kişi yetkisini kötü kullanmaktadır.Ben Ömer Telli'ye cs duragindaki yetkileri ve adminlikleri toplamasını rica ediyorum benimle birlikte tsde takılan herkes aynı fikirde sebepsiz yere ban atılıyor yetkilerini kötüye kullanıyorlar bu konu ile ilgilenilmisini rica ediyorum.

Mehmet Merhaba ;

oLymposGaming Clanının sahibiyim hemde csdurağının tssinde yetkim var ( Nickim : [cσρуяιgнт']™ ) bir sorun bir sıkıntın var ise bana tsden ulaşırsın . Teamspeak3 adresimiz de kimse sebepsiz yere ban yemez + sizin oda tutmak dediğiniz kavram tsnin gereksiz yere odalarda fazladan insan , bot bulundurmak mıdır ? Teamspeak3 programının amacını daha öğrenmeden programa giriş yapmamanı tavsiye ederim .

Senin klanından değilde bende bazen boş banlanmalara denk geldim ben (banlanmadım) boşa banlananlar oldu arada kaynayan ayrıyetten yetkilisiniz iyi hoş fakat millet nasıl ulaşıcak forumda aktif değilsiniz ts3 adresinizde özelden yazışmalar kapalı ilginç

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

CopyRight'
Clan İsmi: oLymposGaming
İletişim:

Mesaj gönderen CopyRight' »

Senin klanından değilde bende bazen boş banlanmalara denk geldim ben (banlanmadım) boşa banlananlar oldu arada kaynayan ayrıyetten yetkilisiniz iyi hoş fakat millet nasıl ulaşıcak forumda aktif değilsiniz ts3 adresinizde özelden yazışmalar kapalı ilginç[/quote]

Avatarımın altında iletişim bilgileri var oradan ulaşabilirsin , ayrıca teamspeak3 adresinde bana pm atabiliyorsunuz . Pm si kapalı olan kişiler teamspeak3 te sorunlarla ilgilenmiyorlar ( mesela [@Bilinmeyen Etiket] vb. )

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ktalko
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mesaj gönderen Ktalko »

"1.ODAYI TUTUCAM AYAĞINA BOT ATMAK YASAK GÖRDÜĞÜMDE BANLICAM [cσρуяιgнт']™ "

Ben Youtube'yi Pek Fazla Kullanmadığım İçin Bi Liste Yaptım Döngüye Alıp Sürekli Aynı Şarkılar Dönüyor. Ve Müzik Botu Dahi Yasaklanmış. Kusura Bakmayında Cidden 2-3 Şey Yaşandı Diye Bot Atmayı Yasaklıyorsunuz.

"-Odalarda 10'dan fazla bot bulundurmak yasaktır(insan gibi bot atın)."

Eskiden 10 dan Fazla Bot Bulundurmak Yasaktı Şimdi 1 Tanesi Dahi Yasak. Eskiden Gece 4'de Yine 200 Kişi Garanti Olurdu Şimdi 147 151 Arası. Ki Bu Kadar Bot Sokuluyorsa 1 Kişiden Değil. İnsanlar Arasında Tatlı Bi Rekabeti Yok Ettiniz Resmen. En Azından 1 Tane Müzik Botu Bulundurmayı Yasaklamayın.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

babacan21

Mesaj gönderen babacan21 »

ARKADAŞLAR CSDURAGİNA SALDIRI OLMUŞTU TS3 DÜŞTÜ SONRA AÇILDI HERKEZ ODA AÇTI BEN VURDUM BEN HACKLEDİN DİYE ODALAR AÇILDI VE SONRA YETKİLİLER ÖNCE UYARI SONRA BAN ATILAR BİZ DE SALDIRI OLDUKTAN SONRA
BİR ODA AÇTIK ODANIN İSMİDE HEMEN BAŞLADILAR HACKLEDİK DİYE " ODA AÇTIK SONRA "MAL" ŞEKLİNDE BİZİDE BANLADILAR EN AZ 10 KİŞİ BANLANMIŞTIR !

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli