Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Sikayet

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.

Konu Sahibi
mrgaming

Sikayet

Mesaj gönderen mrgaming »

Cs56 nin sahibi bize saldırmakla tehdit ediyor. Daha 1 hafta önce saldırdıgı serverlerin videolarınıda çekmiş sıra sizde diyorlar KANITI : https://youtu.be/m7dkU-arTbA gereginin yapılmasını arz ederim.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ARZ*
Clan İsmi: MRPatron GaminG

Sikayet

Mesaj gönderen ARZ* »

CS DURAGI TOPLU SALDIRI videosunda "bekle bizi ömer telli" yaziyor. [ (0.37) saniyede ] ve videoyu ceken kısı beyapolıs bıde mustafaQ hatta vıdeoda ts43 de goruntulerıde var.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Sikayet

Mesaj gönderen Yek'-ta »

Sözde saldırı attıkları ipler jail ipleri. Tahminimce farklı forumlarda jail eklentileri paylaşıp içlerine açıklar yerleştirmişler, bu açık sayesinde sürekli rahatsız ediyorlar. Hiçbir sebep yokken saldıramazlar, ki bekle bizi Ömer TELLİ diyorlarsa da hedefleri jail ipleri olamaz, ön iplerdeki pro ipler olabilir. Onlara da saldıramıyorlar. Dediğim gibi, her ip adresi kendi eklentilerinden sorumludur, eğer saldırı alıyorsanız CSDurağının eklentileri dışında başka bir eklenti kullanmayın ve sadece bu forumda paylaşılan eklentileri kullanın.
Ek olarak bu saldıranlar eğer ki CSDurağında herhangi bir yerde barınıyorlarsa da, tespiti halinde zaten gerekli işlemler uygulanır.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ARZ*
Clan İsmi: MRPatron GaminG

Sikayet

Mesaj gönderen ARZ* »

Yek-Ta BeY BEN BIRTANE DAHA KONU ACTIM FORUMDA KONU ACIP BENI YASAKLATICAGNI SOYLUYOR BIZ SALDIRI YEMEK TABI ISTEMEYIZ YANLIZ BU SAHIS CSDURAGINDA TEHDIT VE SALDIRI YAPMA PLANI YAPIYOR USTELIK KENDI OLDUGU SUNUCUNUN SAHIBINE LAF EDIYOR CEZALANDIRILIP CSDURAGINDAN YASAKLANMASINI GEREKMIYORMU ? TEŞEKKURLER.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
mrgaming

Sikayet

Mesaj gönderen mrgaming »

Saldırı alıyoruz demedim tehdit ediliyoruz dedim ve bu şahıs cs56 nın sahibi sevmedigi herkesi tehdit ediyor hepinize iftira atıp yasaklatıcam dior yani iplerinin kapatılmasını istemem ama kendini üstün görüyo herkese saldırırım kim tutacak beni gibisinden bunada sinir oluyoruz bu arada hala serverimize saldırı yapanlar var onlardan tam emin olup video çekecegim onunla alakalıda konu açacagım

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

mkiranatli
Server Ip/DNS: 213.238.173.28
Clan İsmi: Quanaril ' Jail
İletişim:

Sikayet

Mesaj gönderen mkiranatli »

Merhaba CSDurağı ailesi ve Ömer telli.
Bu forumda benim yan ortağım benim nickime girip video çekiyor, videoda sesim de çıkmıyor ve ts3'de kendini gösteriyor, onun için benim serverimi kapatmaya çalışıyorlar. Bu videoyu da bugün izledim ve o adamı da buradan banladım.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

mkiranatli
Server Ip/DNS: 213.238.173.28
Clan İsmi: Quanaril ' Jail
İletişim:

Sikayet

Mesaj gönderen mkiranatli »

Bunu söylememi zorunlu kıldınız bana..
Arz 'de mrgaming adlı kullanıcıda da çekememezlik var.
Bana karşı oynadıkları bi oyunu anlatayım hemen;
Biz bu mrgaming denilen klanla birleşmeyi düşünüyorduk ve ip bekliyorduk güzel güzel..
56'yı ben alacaktım, belirlemiştik. Bunlar da bana "kanka senin sevdiğin ip 2 gün sonra çıkacak." dediler.
Halbuki 56'nın eski sahibi bi arkadaş forumda 56'nın ayın 5 'inde çıkacağını paylaşmış. Fakat bunlar bana 56'nın 2 gün sonra çıkacağını söyleyip göyya kendileri alacaktılar. Ben de bunları bir oyun oynamak istedim ve kanka tamam o zaman ben uyuyorum görüşürüz dedim ve tslerinden çıktım. Ayın 5'iydi ve 56'nın çıkmasını hala bekliyordum bu mrgaming denilen klan ve csdurağı forumundaki üyenin tssinden çıkmıştım ve 56'yı bekliyordum 56 düşmüştü ve hemen almıştım aynı ayın 5'inde de bunlar 56 'yı alamayınca bi sonraki çıkan ip yani 87'yi aldılar. Dün benim tsme tekrar geldiler. Server 32/32 çekiyordu bunlar çekemeyince, kıskanınca tabiki dururlar mı hemen tsmize geldiler dedim hala sen neden tsmize geliyorsun ayıp değil mi dedim ve biraz konuştuk, dedim ki sen ve senin gibi kıskanan kıskanç, hırslı, server için dostunu, arkadaşını satan arkadaşların ve sen bizim quanaril klanı olarak gözümüzdesiniz. Dikkatli olun dedik ve banladık.
Bugün de forumda gördüğüm yazılar beni şok etti. Bunlar server için arkadaşlarını , dostlarını satan kişiler.
Bana gelip 56'yı verir misin kanka deseler verirdim, fakat bunların böyle "haksız rekabet" durumuna düşmeleri beni ve klanımın hiç hoşuna gitmeyen bir olay. Bu olayın bir an önce çözülmesini ve haklıların ve haksızların belirlenmesini istiyorum, iyi günler diliyorum.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli