Adıma Atılan İftira
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 157
Adıma Atılan İftira
Merhabalar Arkadaslar konuyu size şoyle ifade ediyim bana IMANSIZ WINSTON HOCA adli arkadas bir iftira atmis gordugume gore bu arkadaş burda editleme yapmis kendisiyle yazistigim dogrudur ama kufuru editleme yapmis farkindaysaniz Basinda şoyle yazdim " Alper yasaklattircaksan yasaklattir " diye bir cumle yazdim bunu bir oncekinde arkadas beni tahrik etti Ömer bey bakabilir tahrikleri ise "yok serverinizi şoyle kapatcam yok böyle senide yasaklattircam CSD den bir pislik falan kalkcak diye bana yazdi bende "Alper yasaklattircaksan yasaklattir haksiz yere yasaklattiramassin " dedim ama bu arkadas son 3 cumlemi editliyerek afedersiniz Ömer beye kufur yazmis Yani Ömer bey ben Zehiri azam a gitmiyorum alakam yok yonetimdim 2 3 gundur gitmiyorum gitmicem de ben size kufur etmedim etmem de ama son soz gened3 sizde
bu hakkima atilan iftirayi atanlar dan şikayetciyim ! Arkadasin editli kaniti da buymus https://i.hizliresim.com/bGvza8.png
bu hakkima atilan iftirayi atanlar dan şikayetciyim ! Arkadasin editli kaniti da buymus https://i.hizliresim.com/bGvza8.png
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: IMPERIAL GAMING
- İletişim:
Adıma Atılan İftira
Forumda [@Bilinmeyen Etiket] Belki Yazışmaları Okuyacak Yetkiye Sahiptir Belki Öyle Birşey Varsa Doğrular Açığa Çıkar Ama Bir İhtimal İşte .
Linklerini gizle |
-
Adıma Atılan İftira
bu arkadaş çok komik her şikayet konusunda zıplıyor oturuyor
he birde beni dövmeye gelicekmiş semtime yunus polislerle
forumdan tahrik edici konuşuyor ts3 adresine çağırıyor gidince sövüyor kuduruyor buna ne yapsan boşver takma onu gerçek çıkar ortaya
@BYFURKAN42

Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1206
- Server Ip/DNS: 213.238.173.44
- Clan İsmi: Wild Gaminq
- İletişim:
Adıma Atılan İftira
Videoda F5 Yapıyorum Birde Onu At Bakiyim
SERKAN ATLAMA SAZAN GİBİ SENİNLE SONRA KONUSUCAZ ZATEN KONUYU BURALARA TAŞIMA KORKAK KARDEŞİM BENİM YANIMA GELEMİYOSUN DİYE BEN GELİYORUM UZATMA

Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Adıma Atılan İftira
İlk Başta Yapıyosunuz Sonra 360 Derece Dönüyosunuz ADAM Olan Yaptım Der OyunYöneticsine Gidiceksiniz Diye Burda Csduragi Yönetimine HAKARET Edemezsin 1 ay Önce cs 1.6' nın Ne Oldugunu Bilmeyen Adamlar Gelmiş Bu İşlere Senelerini Veren Adamlara Küfür Ediyor SİZİN NE OLDUGUNUZ BELLİ KÜFÜR EDERSİNİZ YASAKLI KİŞİ BARINDIRIRSINIZ SONRADA BURDA BARINIRSINIZ Kim Oldugunuzu Bilin Beyler 
https://www.youtube.com/watch?v=_bsWDKcbGxI Bende atıyımda Ne Olur Ne Olmaz

https://www.youtube.com/watch?v=_bsWDKcbGxI Bende atıyımda Ne Olur Ne Olmaz

Linklerini gizle |
-
Adıma Atılan İftira

Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Adıma Atılan İftira
SANA GÜN VERDİM GELİCEM DEDİN SONRADA DONUP GELMİYORUM DİYOSUN EYVALLAH BEN GELİCEM SUS ABİSİ ŞİMDİ SADECE BEKLE SABRET 
Sen Forumun Seviyesini Düşürmeye Çok Meraklsın Serkan

Sen Forumun Seviyesini Düşürmeye Çok Meraklsın Serkan

Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Adıma Atılan İftira
Kardes bu adam butun CSD yi cekemiyor onu bunu yasaklattirmaya calisiyor serverini kapamaya calisiyor cok kisiye boyle yaptigina herkez sahittir forumun sikayet bolumune bakarsaniz bu arkadasin herkrzi cekemedigi belli olmaktadir benim son sozum budur bu arkadastan hakkima iftira atmaktadir amaci beni yasaklattirmaktir ve beni zehiri azam a baglayip yani actigini konuda zehiri azam da kurucu diyip o serveri de kapattirmaya calismaktadir yani arkadasin hedafi 1 tasla 2 kus misaline geliyor neyse son söz Ömer Beydeserkan ebcin yazdı:bu arkadaş çok komik her şikayet konusunda zıplıyor oturuyorhe birde beni dövmeye gelicekmiş semtime yunus polislerle
forumdan tahrik edici konuşuyor ts3 adresine çağırıyor gidince sövüyor kuduruyor buna ne yapsan boşver takma onu gerçek çıkar ortaya
@BYFURKAN42
iyi forumlar

Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Adıma Atılan İftira
Ha bu arkadas Ömer beyden uyari yemisti bida baska server hakkinda senden şikaeyet duymuycam diye arkadas hala her servere satasiyor bak serkan her iddasina varim 2 gun sonra senin serverinede konu acar
Linklerini gizle |
-
Adıma Atılan İftira
iftira konusu açıcaktı zaten üşenmemiş uygulama indirmiş devir eder gibi yazılar yazmış benim hakkımda tabi ben 1 ay önce bildirdim yetkililere sonrasında zarar veremediği için sağa sola saldırmaya başladı pitbull gibiBYFURKAN42 yazdı:Kardes bu adam butun CSD yi cekemiyor onu bunu yasaklattirmaya calisiyor serverini kapamaya calisiyor cok kisiye boyle yaptigina herkez sahittir forumun sikayet bolumune bakarsaniz bu arkadasin herkrzi cekemedigi belli olmaktadir benim son sozum budur bu arkadastan hakkima iftira atmaktadir amaci beni yasaklattirmaktir ve beni zehiri azam a baglayip yani actigini konuda zehiri azam da kurucu diyip o serveri de kapattirmaya calismaktadir yani arkadasin hedafi 1 tasla 2 kus misaline geliyor neyse son söz Ömer Beydeserkan ebcin yazdı:bu arkadaş çok komik her şikayet konusunda zıplıyor oturuyorhe birde beni dövmeye gelicekmiş semtime yunus polislerle
@BYFURKAN42
iyi forumlar
Linklerini gizle |