Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Zehir-i Azam [DAYI] Yasaklı Kişi Barındırıyor

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

IMANSIZ WINSTON HOCA
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: 213.238.173.44
Clan İsmi: Wild Gaminq
İletişim:

Mesaj gönderen IMANSIZ WINSTON HOCA »

Adamı 2 Senedir Tanıyorum Swsi Felan Hiç Olmadı Şimdi Bu Konu İçin Foruma Kayıt Oldugu Cok Belli Bunu Belirtmek İstedim Furkan Bey.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

UmutLaudres
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: 213.238.173.84
Clan İsmi: TeamTR EFSANESİ
İletişim:

Mesaj gönderen UmutLaudres »

geregi yapılır inşallah

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Poseidon*
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mesaj gönderen Poseidon* »

IMANSIZ WINSTON HOCA adamın serveri yok diye konuya dahil olamıyormu anlamadım bilader ? senin serverin var diye adammı oluyorsunuz herşey para ilemi kardeşim dostlugunuzdamı para ile anlamıyorsun galiba ben sana kaç kere açıklamak zorunda kalıcam benim forum ve bizimle ilgili şikayetlere burnunu sokmazsan sevinirim ayrıca bu csduragı ailesinde kimse kimseyi küçük düşüremez bunuda bilmiş ol şimdi bu mesajımı oku bidahada buraya yorum yapma. @NeşTer06 @IMANSIZ WINSTON HOCA

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

IMANSIZ WINSTON HOCA
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İletişim:

Ben Orda Parayla Alakalı Bişey Demedim Beynin Yokki Senin Düsunemiyosun Adam Bu Konu için Foruma Kaydoldugu O Kadar Belliki 6 Tane Yorumu Var Hepside Burda Bunu Kastettim Tabi Sen Bunları Dusenemıyosun EmriVakide Konusma Yorumumu Diledigim Gibi Atarım Burası BABANIN ÇİFTLİGİ herhalde ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

IMANSIZ WINSTON HOCA
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İletişim:

Haa Pardon Hesabı 2 kişi Kullanıyo Digeri Cidden Güzel Yorumlar Atabiliyodu Şuan Hesabı Kullanan Arkadas istersen Bu Konuda O Yorumlar Atsın Sen Nedicegini Daha Bilmiyosun Gülüyorum Sana :D :D :D

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

MrHunter
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mesaj gönderen MrHunter »

Neşter konusunda @TeamTr mesajları beni kışkırtmak amaçlı. Arkadaşı tanımama rağmen üstüme geliyor. Ondan Alper öyle bi cümle kullandı.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

BYFURKAN42
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mesaj gönderen BYFURKAN42 »

IMANSIZ WINSTON HOCA yazdı:Ben Orda Parayla Alakalı Bişey Demedim Beynin Yokki Senin Düsunemiyosun Adam Bu Konu için Foruma Kaydoldugu O Kadar Belliki 6 Tane Yorumu Var Hepside Burda Bunu Kastettim Tabi Sen Bunları Dusenemıyosun EmriVakide Konusma Yorumumu Diledigim Gibi Atarım Burası BABANIN ÇİFTLİGİ herhalde ?
Burada Konuştugun kelimlere dikkat edermisin başkasına 'Burası Babanın ciftligi deil' diyosun ama kendin dik dik konuşuyosun burda istedigin gibi at koşturamassın kelimelerine dikkat et !

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

IMANSIZ WINSTON HOCA
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İletişim:

Neyse Furkaaan Bey Konumuz Bu Degil Sizin Serverinizde 3-4 Yasakli Kişi Bulunmakta Ve Siz Bulunduruyosunuz Ben Konu Açtıgımda Ömer Telli Beyfendi Size Uyarı Vermisti Banada Şikayet Konusunda Yasak Getirmisti Siz Hala Burda Şöyle Konusamazsın Şunu Sakın Yapma Öyle Olmaz vb Şeyler Konusuyosunuz Burda Clan Savunmayı Bılmeyen İnsanlar Bana Yorum Atma Diyoo :D En Çokta Komik Olan Bu , Bana Alt Clan Diyosunuzda Ben Cogu Clanda Takılan Birisiyim Bu Herhalde Sizin Zorunuza Gitmiş Bu DOSTLUKTUR Dedigim Gibi Hepimiz İçin Hayırlısı Olur İnşallah Ama Siz Böyle Devam Ederseniz Sizin İçin Hayırlı Olmicak Gibi Duruyor : )

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

BYFURKAN42
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mesaj gönderen BYFURKAN42 »

IMANSIZ WINSTON HOCA yazdı:Neyse Furkaaan Bey Konumuz Bu Degil Sizin Serverinizde 3-4 Yasakli Kişi Bulunmakta Ve Siz Bulunduruyosunuz Ben Konu Açtıgımda Ömer Telli Beyfendi Size Uyarı Vermisti Banada Şikayet Konusunda Yasak Getirmisti Siz Hala Burda Şöyle Konusamazsın Şunu Sakın Yapma Öyle Olmaz vb Şeyler Konusuyosunuz Burda Clan Savunmayı Bılmeyen İnsanlar Bana Yorum Atma Diyoo :D En Çokta Komik Olan Bu , Bana Alt Clan Diyosunuzda Ben Cogu Clanda Takılan Birisiyim Bu Herhalde Sizin Zorunuza Gitmiş Bu DOSTLUKTUR Dedigim Gibi Hepimiz İçin Hayırlısı Olur İnşallah Ama Siz Böyle Devam Ederseniz Sizin İçin Hayırlı Olmicak Gibi Duruyor : )
Hahahahhaa sen cok klanda takıldın demek o clanların hangisi kovmadı seni peki niye kovdular diye sorarsanız ise saldırı atmaya calıştıgı icin aynısı Luxury de de olmustu Evt IMANSIZ WINSTON DOGRUDUR cok dostun oldugu ama onlara hainlik yapıp kaç klandan da tekme yedigini unutma Dostlarını cok kaybediyosunn !!!!!

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

IMANSIZ WINSTON HOCA
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İletişim: