Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Ban konusu :(

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.

Konu Sahibi
seksen3bin
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mesaj gönderen seksen3bin »

Hocam lütfen direk yargısız infaz yapmayın. Derdimi anlatmama müsade edin.
Ömer TELLİ yazdı:Panele haksız yollardan geçen 10 lirada 100 lirada bizim için aynıdır. Biz 20 lira ile ne batarız nede zengin oluruz, ancak sizin panele eklediğiniz fazladan 20 lira tüm müşterilerin hakkını yemektir.
Size zaten bilgi verilmiş üzerine nisandaki olay şimdimi çıkıyor diye ukalaca bi cevap vermişsiniz.
Bug yapanların hepsi yasaklı.
Sen ve clanında yasaklıdır
Benim zaten tek haksız olduğum nokta saçma bir cevap vermem. Tüm samimiyetimle söylüyorum başka bir hatam yok. Benim ne bugtan haberim vardı nede başka şeyden. Hak yemek çok yanlış ve günah birşey bu yüzden bu kadar yeni hesap açıp derdimi anlatmaya çalışıyorum size karşı.Dolandırıcılık çok ağır bir itham. Hak kalmasını istemiyorum hakkınızı helal edin en azından. Zaten sizin 20tl ile batmıcağınızı biliyorum sadece hak geçmesin diye uğraşıyorum.Burdaki tek hatam dediğim gibi yanlış bir üslupla cevap vermek. Bunun içinde sizden özür diliyorum. Kabul edersiniz veya etmezsiniz sizin bileceğiniz iş. Forumda bazı banı kalkdırılanları gördüm benim yaptığım hatanın daha fazlası forumla ilgilenmek şartıyla banı kaldırılmış. Bende buna güvenerek birazda ilk konuyu yazdım. Bu arada birşey daha eklemek istiyorum klan neden banlanıyor klan bana ait bir klan değil sadece klanın yönetimindeydim klan sahibi Aves oluyor. Beni zor durumda bırakmayın lütfen.

Bu arada cidden kestirip atmayın lütfen. Cevap hakkı tanımanızı rica ediyorum. En azından aramızda hak geçmesin. İyi forumlar.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

IMANSIZ WINSTON HOCA
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: 213.238.173.44
Clan İsmi: Wild Gaminq
İletişim:

Mesaj gönderen IMANSIZ WINSTON HOCA »

İnşallah Sizin İçin Hayırlısı Olur Affedilirsiniz Umarım İyi Günler

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Mustafa Kemal1
Server Ip/DNS: csxx. Csduragi.com
Clan İsmi: kaoS GamınG
İletişim:

Mesaj gönderen Mustafa Kemal1 »

necatı dostum ınsallah yasagın kalkar knka kesh gamıng gıne acılsa oraya gelırım :D omer bey ne derse o :/

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

XhobLe
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: csxx.csduragi.com
Clan İsmi: xxx - נв

Mesaj gönderen XhobLe »

seksen3bin yazdı:Hocam lütfen direk yargısız infaz yapmayın. Derdimi anlatmama müsade edin.
Ömer TELLİ yazdı:Panele haksız yollardan geçen 10 lirada 100 lirada bizim için aynıdır. Biz 20 lira ile ne batarız nede zengin oluruz, ancak sizin panele eklediğiniz fazladan 20 lira tüm müşterilerin hakkını yemektir.
Size zaten bilgi verilmiş üzerine nisandaki olay şimdimi çıkıyor diye ukalaca bi cevap vermişsiniz.
Benim zaten tek haksız olduğum nokta saçma bir cevap vermem. Tüm samimiyetimle söylüyorum başka bir hatam yok. Benim ne bugtan haberim vardı nede başka şeyden. Hak yemek çok yanlış ve günah birşey bu yüzden bu kadar yeni hesap açıp derdimi anlatmaya çalışıyorum size karşı.Dolandırıcılık çok ağır bir itham. Hak kalmasını istemiyorum hakkınızı helal edin en azından. Zaten sizin 20tl ile batmıcağınızı biliyorum sadece hak geçmesin diye uğraşıyorum.Burdaki tek hatam dediğim gibi yanlış bir üslupla cevap vermek. Bunun içinde sizden özür diliyorum. Kabul edersiniz veya etmezsiniz sizin bileceğiniz iş. Forumda bazı banı kalkdırılanları gördüm benim yaptığım hatanın daha fazlası forumla ilgilenmek şartıyla banı kaldırılmış. Bende buna güvenerek birazda ilk konuyu yazdım. Bu arada birşey daha eklemek istiyorum klan neden banlanıyor klan bana ait bir klan değil sadece klanın yönetimindeydim klan sahibi Aves oluyor. Beni zor durumda bırakmayın lütfen.

Bu arada cidden kestirip atmayın lütfen. Cevap hakkı tanımanızı rica ediyorum. En azından aramızda hak geçmesin. İyi forumlar.
Öncelikle umarım yasağınız kalkar geçmiş olsun.
Forumdan @Xander bilirsiniz sanırım ? arkadaş 3-4 konu açtı ve affı cıkmadı ancak @seksen2bin adlı h esabınız banladıysa suanki hesabınızda banlanacagını dusunuyorum ancak...
Genede karar ömer beyin...

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

BYFURKAN42
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mesaj gönderen BYFURKAN42 »

Kardesim inşallah yasagin kalkar
iyi forumlar :)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

serkan ebcin

Mesaj gönderen serkan ebcin »

XhobLe yazdı:
seksen3bin yazdı:Hocam lütfen direk yargısız infaz yapmayın. Derdimi anlatmama müsade edin.

Öncelikle umarım yasağınız kalkar geçmiş olsun.
Forumdan @Xander bilirsiniz sanırım ? arkadaş 3-4 konu açtı ve affı cıkmadı ancak @seksen2bin adlı h esabınız banladıysa suanki hesabınızda banlanacagını dusunuyorum ancak...
Genede karar ömer beyin...

o arkadaş hala forumda ama :)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Kaos Gaming
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: cs79.csduragi.com

Mesaj gönderen Kaos Gaming »

çok güzel ve mükemmel bir klan bencede affedilmeli 8 yıllık bi klan ve bu klan üst üste her yaz serverini ve sunucusunu jail break de dünya ve türkiye birinciligi yaptı affedilmeli son söz ömer bey'in

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
seksen3bin
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mesaj gönderen seksen3bin »

Yorumlar için teşekkürler. Cidden ortada çok büyük bir yanlış anlaşılma var o yüzden bu kadar uğraşıyorum. Bug yapanlar yasaklı olsun zaten ama bugun ne olduğunu bile bilmiyordum ne zaman nasıl oldu hiçbirşey bilmiyorum. Ben bilerek hiçbir zaman bu sunucuya karşı ne saygısızlık ne saldırı vs. etkilicek birşey yapmadım. Hatta çok yardım ettiğim kişiler vardı forumda. Zamanında bizim serverimize bile durmadan saldıran adamlar affedilmiş ve sevindimde hatalarından dönmelerine. Benim bu sunucuya karşı ne kötü niyetli düşüncelerim oldu nede başka birşey. Birtek hata gördüğüm aniden spontane olarak saçma bir cevap vermişim size karşı ondan dolayıda tekrar özür diliyorum. Benim ban yemem çok üzücü lütfen başınızdan atmayın kendinizi benim yerime koyun [@Bilinmeyen Etiket] .

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli