Serverlerimiz Ciddi anlamda hile bakımından Kötü Durumda R-Aimbot Suana Kadar Görüdügüm En başarılı Korumu idi Sukru abimizin
ayrıca yapmıs oldugu basarılı eklenti için Ellerine saglık Csduragı güncelleme sonrası
Pasif Duruma Düşen bu eklentiyi Csduragı Panellerinde Görmek istiyoruz..
Reaimdedectör güncelleme sonrası
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.46-76
- Clan İsmi: Hause oF Lord`s
- İletişim:
-
Aynen..~ Ne{F}eR ~ yazdı:Serverlerimiz Ciddi anlamda hile bakımından Kötü Durumda R-Aimbot Suana Kadar Görüdügüm En başarılı Korumu idi Sukru abimizin
ayrıca yapmıs oldugu basarılı eklenti için Ellerine saglık Csduragı güncelleme sonrası
Pasif Duruma Düşen bu eklentiyi Csduragı Panellerinde Görmek istiyoruz..
Link: | |
Linklerini gizle |
Bilmiyorsunuz ama alt yapı konusunda sürekli bi dönüşüm içerisindeyiz. Bir oyun sunucusu olarak oyun dosyalarını güncel tutmak zorundayız, bunun sebebi de sürekli farklı farklı açıkların gün yüzüne çıkması. Herhangi bir sıkıntı sorun yaşamak istemeyiz. Reaimdetector modülünün güncellenmesinin sebebi de hem arada yanlış banlara sebebiyet vermesi hemde belli dosyaların güncellenmesi sonrası sürekli uyarı vermesi. Şükrü abinin kurmuş olduğu eklenti modül destekli bir eklenti ve bu modülün panele atılmasını ben istedim eklentisini ben dağıttım, eklenti bize ait değildir, hali ile çok sıkıntılı bir eklentidir. En son halini Ömer abiye atacağım ve oda dosyaları bütün panellere atacaktır, ama şimdi değil. Öncelikle son ayarların bitirilmesi gerekiliyor.
Güncel reaimdetector dosyalarını sadece bazı iplere deneme amaçlı kurdum, şuanda örnek vermem gerekirse cs6Net yani Koray abilerin ip adresinde kurulu. Koray abi ile sürekli irtibat içerisindeyim ve yeni gelen güncelleme ile bazı sıkıntılarda oluşmuş, onlar üzerinde düzeltmeler yapıyoruz fakat benimde pek online olamamam sebebi ile aksıyor. Son dosyaları sizlere kurmamı istiyorsanız 21.07.2017 yani önümüzdeki Cuma günü bana saat 20:00 ile 23:00 arasında tam erişimli alt panel bilgilerinizi mesaj atın. Ne 20:00 dan önce nede 23:00 dan sonra, sadece bu saatler arasında atılan mesajlara bakacağım. Ve şunu da belirtmek isterim ki, sadece pro ve pro tarzı olan iplere kurulum yapacağım, jail/dr/zm ve türevleri ip adresiniz varsa hiçbir şekilde reaimdetector kurulumu için mesaj atmayın ilgilenmeyeceğim.
Güncel reaimdetector dosyalarını sadece bazı iplere deneme amaçlı kurdum, şuanda örnek vermem gerekirse cs6Net yani Koray abilerin ip adresinde kurulu. Koray abi ile sürekli irtibat içerisindeyim ve yeni gelen güncelleme ile bazı sıkıntılarda oluşmuş, onlar üzerinde düzeltmeler yapıyoruz fakat benimde pek online olamamam sebebi ile aksıyor. Son dosyaları sizlere kurmamı istiyorsanız 21.07.2017 yani önümüzdeki Cuma günü bana saat 20:00 ile 23:00 arasında tam erişimli alt panel bilgilerinizi mesaj atın. Ne 20:00 dan önce nede 23:00 dan sonra, sadece bu saatler arasında atılan mesajlara bakacağım. Ve şunu da belirtmek isterim ki, sadece pro ve pro tarzı olan iplere kurulum yapacağım, jail/dr/zm ve türevleri ip adresiniz varsa hiçbir şekilde reaimdetector kurulumu için mesaj atmayın ilgilenmeyeceğim.
Linklerini gizle |
Bu arada son halinden de bir ekran görüntüsü alıp atabilirim. Algılaması biraz geç çalışıyor ama banlıyor ve banladıklarını özel bir yerde .lo uzantılı bir dosya içerisinde logluyor. Oyun içerisinden adminlere uyarı niteliğinde mesajlar geçmesi gerekirken sanırım uyarı geçmiyormuş. Ek bir komut olarak csd_aimd adında menümüz var, bu menüden de oyuncuların anlık vuruş değerlerini vs. takip edebiliyorsunuz.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5461
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
Yenisini düzenlettirip kurdurun bu nasıl bir taleptir.
Linklerini gizle |