Leader GaminG Saldırı Yapan Kullanıcı Barındırması
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
- Server Ip/DNS: cs7.csduragi.com
- Clan İsmi: LeadeR Gaming
Herhangi bir saldırısı yok,bulmuş adminlik şifresini girmiş banlamış ama anlamadığım bişi var nasıl şifresini çaldırıyor
batuhanda panelde yokmuş?
olay bize garezi olan arkadaşın bu şekilde olayı dillendirmesi başka bişi değil.
batuhanda panelde yokmuş?
olay bize garezi olan arkadaşın bu şekilde olayı dillendirmesi başka bişi değil.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Benim Amacım Swlerin Kapanması Değil.Önceden Swler Kapanıyordu.Adlarını Vermek İstemiyorum O Klanların.Ts3 Adreslerine Gittim Görevlinin Biri Odaya Çekti Buyrun Diye .Panel Konusunda Loglardan Bakılır.Ben Sadece Önceden Kapanan Swleri Söyledim.
Linklerini gizle |
-
Benimde Anlamadığım 1 Konu O Adam Kurucunun Şifresini Nereden Biliyor Ve Leader Gaming İle Alakası Yok Diye Düşünüyorum Eğer ki Varsada Serhat Gereğini Yapar Banlar Saldırı İşleriyle Uğraşmazlar İyi Forumlar. Son Söz Ömer Beyin.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 951
- Server Ip/DNS: Cs42.CsDuragi.COM
- Clan İsmi: DayilaR JB
- İletişim:
Ben burda hiç bir serverin kapanmasını veyahütta uyarı almasını istemiyorum. Jailbreakta önde gelenlerden leader jailbreak da içinde. Sadece şu konuya değinicem @redarmygaming konu çöp möp olamaz dikkatli okursan yazdıklarımı anlarsın ne demek istediğimi, @LSR burda o görevlimidir nedir batu denilen arkadaş sizde yönetimdi bellki yetkisini düşürmüssün ona birşey söyliyemem sadece csdurağından ve leaderden uzaklaştırılsın istiyorum ben burda leaderle aramda herhangi bir şey olamaz. Saten Ömer beyinde leaderi kapatacağını zannetmiyorum inşallahda kapatmaz çünkü ne demek istediğimi değindim. Burda başkada cevap vermicem. İyi Forumlar
- jottABeY
- jottABeY
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
He bu adminlik şifresini nasıl almış diyen arkadaşlarımada şunu söyleyeyim. Orda benim serverime ajan yollayıp servere afk attırarak yetkisi yükseldi. stajyer olduğu gibi saten sunucu sahibimizin şifresini aldı. Biraz mantık ila düşünürseniz saten çözeceğinizden eminim. Boş yorum kanıtlar yeterli leader kapansın gibi şeyler yazmayın istemiyorum.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Burda bazı boş arkadaşlarım gibi servera ajan yolayıp delil toplamam beni kendinizle karıştırmayın. O kullanıcı ordan uzaklaştırılmazsa bende artık diğer arkadaşlar gibi ajan olarak gider delil toplarım. (bunu tehtit olarak algılamayın aşağıyada tehtit ediyorsun sen yazmayın sakın)
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
@LSR Kardeşimide uyarıyorum bu kahpeliği bana yaptıysa aynısını sanada yapar. İnsan 1 kere yapınca bunun devamınıda getirir iki ucu keskin bi bıçak gibi sanada batar haberin olsun. Yetki için yalvarıp yalvarıp vermeyincede tsden adam çekip kendine free bi ts açıp orda lol ws oynuyor emin ol aynısını sanada yapacaktır.
Al kardeşim buda sondu.
Al kardeşim buda sondu.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
Jotta buraya ssler atıyorsun 2016 tarihinin ssleri bymafia dedigin adam leaderde 4 veya max 5 aydır oynuyor senin attıgın ssler ise farkındamısın bilmiyorum 9 ay önceki fotograf
-2. Olarak diyorsunki mafia benim serverimde sure kasıyor [ajan] gonderiyorsunuz demişsin bunla ilgili biraz mantıklı düşün neden biz bi servera gidip afk bıraktıralm onu geçtim mafia senin eski adamın bunu sslerde zaten belirtmişsin .
Hadi onu gectim öncedende böle konu acılmıştı geçmişte bulabilirsiniz bu senin kullanıcı hatan oluyor sifreyi neden veriyorsun veya başka birisine verdirtiyorsun.
-2. Olarak diyorsunki mafia benim serverimde sure kasıyor [ajan] gonderiyorsunuz demişsin bunla ilgili biraz mantıklı düşün neden biz bi servera gidip afk bıraktıralm onu geçtim mafia senin eski adamın bunu sslerde zaten belirtmişsin .
Hadi onu gectim öncedende böle konu acılmıştı geçmişte bulabilirsiniz bu senin kullanıcı hatan oluyor sifreyi neden veriyorsun veya başka birisine verdirtiyorsun.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs7.csduragi.com
- Clan İsmi: LeadeR Gaming
her saat kasana panelmi veriyorsunuz?
olayın bizimle alakası olmadığını söylememe rahmen tehtid ediyorsun
güvenmediğin kişilere panel vermeyeceksin ozaman
3 gündür üzerimize şikayetler geliyor
bizi kıskanıyorsanız şikayet konusu acmanıza gerek yok biz zaten tavırlarınızdan anlıyoruz.
olayın bizimle alakası olmadığını söylememe rahmen tehtid ediyorsun
güvenmediğin kişilere panel vermeyeceksin ozaman
3 gündür üzerimize şikayetler geliyor
bizi kıskanıyorsanız şikayet konusu acmanıza gerek yok biz zaten tavırlarınızdan anlıyoruz.
Linklerini gizle |
-
konuda bahsedilen kişi benim facebook konuşmaları 2015 senesine ait bi konuşmadır ve o zamanlar senin clanda oynuyodum bunu benden iyi sen biliyosun boş konu acmanın geregi yok
Linklerini gizle |