Bana 1 hafta Önce Leaderi kapamak icin iftira atıyosun diyen sen kapanmasını isteyen de sensin o kanıtları da GT deki atan sensin unutmaIMANSIZ WINSTON HOCA yazdı:Kanıt Yeterli Görunuyor Diyip Geçmiceksin Furkan Kardeş Dogrumu Degilmi Bi Bak 1 Hafta Önce Leaderi Kapatmaya Calısan Bi Adamsın Burda Cogu Clana İftira Atıyosun Dikkat et kendine
Leader GaminG Saldırı Yapan Kullanıcı Barındırması
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 157
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1206
- Server Ip/DNS: 213.238.173.44
- Clan İsmi: Wild Gaminq
- İletişim:
?? Yav Kardeşim Senin Gibi İnsanlar Varya Adamı Çıldırtır Şuan Sana Neler Neler Demek İstiyorumda Uygun Bir Yer Degil İftira Atma Kanıtın Varsa Konus Bu Konunun Üzerine Başkada Bi Konu Açmaya Calısma
Linklerini gizle |
-
şaka gibi saldırı yaptığını bahsettiğiniz arkadaş görevli ve süre kasarak alan biri diye biliyorum 100 saat afk atıp yetkı alır saldırır sızın sunucunuzada suçlu sizzsiniz tam net bir kanıt değil bu bahsedilen kişi ise klandan uzaklaştırılır kısa süre içinde
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs7.csduragi.com
- Clan İsmi: LeadeR Gaming
Sıkıntı yok sucumuz varsa gereken yapılsın,6 yıllık csduragi hayatımda ne birisinin serverine kasti bir şekilde sadırdım nede alay ettim nede başka birşey.
yeri geldi CSDuraginin TS3ünden bile destek verdim,yeri geldi gönüllü destek oldum millete yardım ettim.
fakat bizi tarafımızdan kasti yapılmayan şeyler için konu başlığında LEADER yazmanızı yakıştıramadım,konu içeriğinde arkadaş leaderde görevli yazarsınız olur biter.
yeri geldi CSDuraginin TS3ünden bile destek verdim,yeri geldi gönüllü destek oldum millete yardım ettim.
fakat bizi tarafımızdan kasti yapılmayan şeyler için konu başlığında LEADER yazmanızı yakıştıramadım,konu içeriğinde arkadaş leaderde görevli yazarsınız olur biter.
Linklerini gizle |
Sakin.LSR yazdı:Bizim sorumluluğumuzda yapılan bişi değil,admin arkadaş niye şifresini veriyor? veya nasıl şifresi çalınıyor
Yonetimde imidi bu adam
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs7.csduragi.com
- Clan İsmi: LeadeR Gaming
@redarmygaming bizim ts3 görevlisi.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 2191
Saat kasarak almış aslında para ile felan değil LSR bu adamı nasıl takip edicek? Banlar şimdi adamı olur biter eğer adamı serverde tutarlarsa sıkıntı olur.
Linklerini gizle |
-
Önceden Yasaklı Kullanıcı Olup Panelli Yetkiliyse Kapanan Swler Vardı.Paneli Her Saat Kasana Mı Veriyorsunuz.Kullanıcı Hatasına Girmekte.
Linklerini gizle |
-
adam nick değiştirdiyse nerden bileceksin nerden biliceksin yasaklı olduğunu geldi 1 ay oynadı aldı yetki boş yorum atmayın lütfenLord X yazdı:Önceden Yasaklı Kullanıcı Olup Panelli Yetkiliyse Kapanan Swler Vardı.Paneli Her Saat Kasana Mı Veriyorsunuz.Kullanıcı Hatasına Girmekte.
Linklerini gizle |
panel verildiği yok bahsedilene göre.Lord X yazdı:Önceden Yasaklı Kullanıcı Olup Panelli Yetkiliyse Kapanan Swler Vardı.Paneli Her Saat Kasana Mı Veriyorsunuz.Kullanıcı Hatasına Girmekte.
Adamsa sanırsam daha önceden saldıran biri değil. Aslında kimliği belli değil. leader den yetki almış başka servere saldırmış. suçu leadere kalmış.
1. İhtimal : leaderi kapatmaya çalışan birileri var.
2. İhtimal : adam gıcık kaptı bulunmam dedi saldırdı.
Ve lsr den de aldığım bilgiye göre ts3 görevlisi imiş panelle ilgisi yok ise konuda çöp gibi çünkü adamın ismi saldıranlar ve yasaklılar arasındamı değilmi bilinmiyor.
Eğer ki ip takibi gereği duyulursa adam panele girmedi ise kapatma gibi olasılık çok az. Kişisele girebilir. O adam o sunucudan kesinlikle atılacaktır fakat.
Linklerini gizle |