Zehir-i Azam [DAYI] Yasaklı Kişi Barındırıyor
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1206
- Server Ip/DNS: 213.238.173.44
- Clan İsmi: Wild Gaminq
- İletişim:
Amaçları Derken Konunun Benle Şahsımla Bir Alakası Yoktur ??????????
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 8
Dayıı sen değilmisin Ts3.csduragi.com da dayı dediğimde bana söven? İsminde DECCAL idi. Sonra sövüş ten kaçıp mamireyiz e sığınıp seni barındırmıcam diyen. Mami ile sen ne alaka ise o ts de siniz. Ömer beye küfürlerini biliyoruz. Ama saldırı dan yasaklandın. Şimdide rol yapmaya gerek yok.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 10
Mr Hunter Amacın Ne Kardeşim BuraDa Konuyu Başka Yere Götürme Sıkıntın Varsa Git Konu Ac Kardeşim Bos Bos KONULAR Açma iyi forumlar
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 157
Hicbirsey demiyorum tek dicegim bu cs55 e kurulan kumpas eyer kapanirsa bile o kapayipta kiralamaya calisan arkadaslar doldurursunuz cs55 i
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 44
Furkan mısın nesin videoyu izlemediğin açıkca belli. Ömer Bey size zaten birinci uyarıyı yapmıştı dimi? Kumpas diyorsunda afedersin ama o yetkileri ben mi verdirttim? Git önce videoları izle birazda beynini kullan. Şimdi çene yapma ve gelecek cevabı bekle.
Linklerini gizle |
-
Bana oyle misin li misin li konusma ben ts3 e duzgun girdigim bile yok dier arkadaslarda oyle Dayi yida almadik almayiz yanimiza merak etme cok kiskanmayin catlarsinizeknckk07 yazdı:Furkan mısın nesin videoyu izlemediğin açıkca belli. Ömer Bey size zaten birinci uyarıyı yapmıştı dimi? Kumpas diyorsunda afedersin ama o yetkileri ben mi verdirttim? Git önce videoları izle birazda beynini kullan. Şimdi çene yapma ve gelecek cevabı bekle.
Linklerini gizle |
-
o dayi olabilir belki yonetimimizden biri aldi
Linklerini gizle |
-
Serverınızda yetkisi var. Benimle laf dalaşına girecegine 2-3 dakikanı ayırıp videoyu izlesen keşke. Anlaşılan serverını korumaya çalışıyorsun ama keşke korumak yerine daha önceden ilk uyarıdan sonra akıllansaydınız.Aynı olaydan dolayı zaten bir şikayet daha almıştınız aynı bahaneyi yapıp yine kurtulacağınızı sanıyorsunuz sanırım. Hadi az laf çok iş
Linklerini gizle |
-
Bizi Taniyan tanir kim hakli kim haksiz belli olcak uzatma son soz Ömer beyde benim haberim yokken yonetimden birisi almis olabilir arastiriyorum suaneknckk07 yazdı:Serverınızda yetkisi var. Benimle laf dalaşına girecegine 2-3 dakikanı ayırıp videoyu izlesen keşke. Anlaşılan serverını korumaya çalışıyorsun ama keşke korumak yerine daha önceden ilk uyarıdan sonra akıllansaydınız.Aynı olaydan dolayı zaten bir şikayet daha almıştınız aynı bahaneyi yapıp yine kurtulacağınızı sanıyorsunuz sanırım. Hadi az laf çok iş
Linklerini gizle |
-
Şimdide salağa yatıyorsunuz demek. Yazık ya 

Linklerini gizle |