Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Yonlendirme

CSDurağı panel kullanımı hakkında bilgiler, merak ettikleriniz, takıldığınız yerleri burada sorabilirsiniz

Moderatör: Moderatörler

Konu Sahibi
akaya87
Server Ip/DNS: cs5.csduragi.com
Clan İsmi: T.C ~
İletişim:

Yonlendirme

Mesaj gönderen akaya87 »

SA,

Arkadaslar daha önce bircok kez iletisime gecmeye calistim. Forumdan yazdim ayriyetten facebooktan yazdim ama bir turlu cevap alamadim! Bu yonlendirme tam olarak nasil calismaktadir? Bizimki net comlar daha oncemi doluyor yoksa farkli bi yontemimi var. Svmdeki admin sayisini yuksek olmasina ragmen saat 14-15 den once sv 22 kisinin ustune ulasmiyor! Bazi arkadaslar panelde amx modx veya benzeri biryerden yonlendirmeyle ilgili birseyi silmis olabilcegimizi soylediler! Tabiki bunlar duyumdur! Lutfen ilgleniniz artik!
En son akaya87 tarafından Pzr Haz 10, 2018 11:44 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

JaveranGe
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: CsX.CSDuragi.COM
Clan İsmi: oxY StarWarS BF
İletişim:

Yonlendirme

Mesaj gönderen JaveranGe »

akaya87 yazdı: Pzr Haz 10, 2018 11:43 am SA,

Arkadaslar daha önce bircok kez iletisime gecmeye calistim. Forumdan yazdim ayriyetten facebooktan yazdim ama bir turlu cevap alamadim! Bu yonlendirme tam olarak nasil calismaktadir? Svmdeki admin sayisini yuksek olmasina ragmen saat 14-15 den once sv 22 kisinin ustune ulasmiyor! Bazi arkadaslar panelde amx modx veya benzeri biryerden yonlendirmeyle ilgili birseyi silmis olabilcegimizi soylediler! Tabiki bunlar duyumdur! Lutfen ilgleniniz artik!
Kesin ve net cevabı sadece [@Bilinmeyen Etiket]

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

IMANSIZ WINSTON HOCA
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: 213.238.173.44
Clan İsmi: Wild Gaminq
İletişim:

Yonlendirme

Mesaj gönderen IMANSIZ WINSTON HOCA »

Benim serverim xx diyelim sizinki cs4 benim serverim full benim serverime girmeye çalışıyo full olduğu için giremiyo yönlendirme'de sıralama var diye biliyorum ve sırasıyla serverlere user gönderiliyor yani yönlendirme'de sıkıntı yok

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

tengrijail
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: cs84.csduragi.com
Clan İsmi: Tengri

Yonlendirme

Mesaj gönderen tengrijail »

kesin cevabı forum üzerinden değilde panel üzerinden ödeme bildirimi oluşturarak durumu anlatın veyahut facebook sayfası üzerinden anlatın daha hızlı çözüme kavuşursunuz.
En son tengrijail tarafından Pzr Haz 10, 2018 11:54 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
akaya87
İletişim:

Yonlendirme

Mesaj gönderen akaya87 »

IMANSIZ WINSTON HOCA yazdı: Pzr Haz 10, 2018 11:44 am Benim serverim xx diyelim sizinki cs4 benim serverim full benim serverime girmeye çalışıyo full olduğu için giremiyo yönlendirme'de sıralama var diye biliyorum ve sırasıyla serverlere user gönderiliyor yani yönlendirme'de sıkıntı yok
Iste ben de tam o siralamayi merak ediyorum! nerden basliyor nereye gidiyor ve biz tam olarak neresindeyiz bu siranin! ( tabiki calisma yontemi boyle ise )

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

IMANSIZ WINSTON HOCA
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: 213.238.173.44
Clan İsmi: Wild Gaminq
İletişim:

Yonlendirme

Mesaj gönderen IMANSIZ WINSTON HOCA »

akaya87 yazdı: Pzr Haz 10, 2018 11:51 am
IMANSIZ WINSTON HOCA yazdı: Pzr Haz 10, 2018 11:44 am Benim serverim xx diyelim sizinki cs4 benim serverim full benim serverime girmeye çalışıyo full olduğu için giremiyo yönlendirme'de sıralama var diye biliyorum ve sırasıyla serverlere user gönderiliyor yani yönlendirme'de sıkıntı yok
Iste ben de tam o siralamayi merak ediyorum! nerden basliyor nereye gidiyor ve biz tam olarak neresindeyiz bu siranin! ( tabiki calisma yontemi boyle ise )
yukarı'daki arkadaş belirtmiştir facebook'dan veya ödeme bildirimi ile öğrenebilirsiniz daha net cevap alırsınız

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
akaya87
İletişim:

Yonlendirme

Mesaj gönderen akaya87 »

tengrijail yazdı: Pzr Haz 10, 2018 11:50 am kesin cevabı forum üzerinden değilde panel üzerinden ödeme bildirim oluşturarak durumu anlatın veyahut facebook sayfası üzerinden anlatın daha hızlı çözüme kavuşursunuz.

Tekrar deniycem facebooktan. Tskler

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala