Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Yönlendirme sıkıntısı

CSDurağı panel kullanımı hakkında bilgiler, merak ettikleriniz, takıldığınız yerleri burada sorabilirsiniz

Moderatör: Moderatörler

Konu Sahibi
melihtuken

Yönlendirme sıkıntısı

Mesaj gönderen melihtuken »

merhaba yönlendirme aldık şu 2-3 güne kadar cok güzeldi ama 2-3 gündür servera yönlendirmeden pek fazla kişi girmiyor bu nedenle server boş kalıyor. yönlendirme de bi sıkıntı mı var ? mantıgı nedir . iyi günler.

server ip : 213.238.173.51
En son melihtuken tarafından Prş Eyl 14, 2017 3:32 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

MertMatin*
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Clan İsmi: CANAKKALE

Yönlendirme sıkıntısı

Mesaj gönderen MertMatin* »

Siz yönlendirme aldınız fazla şikayet edenler Oldu ama bence hem yonlendırme koyup bırde admın koysanız ılgılenseler emın olun ılerkı gunlerde yonlendırmesızde dolar ve aktıveteler fılan yapsanız daha çok dolar yani yonlendrme aldım bıttı deyıl olay bırazda sızın gayret gostermenız lazım
Birde server ip sorun varsa yardımcı olurlar

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
melihtuken

Yönlendirme sıkıntısı

MertMatin* yazdı:Siz yönlendirme aldınız fazla şikayet edenler Oldu ama bence hem yonlendırme koyup bırde admın koysanız ılgılenseler emın olun ılerkı gunlerde yonlendırmesızde dolar ve aktıveteler fılan yapsanız daha çok dolar yani yonlendrme aldım bıttı deyıl olay bırazda sızın gayret gostermenız lazım
ilk önce cevap verdiğiniz için teşekkürler.
ip : 213.238.173.51 serverda sürekli neredeyse aktif admin var admin olmasa bile sw de oto küfür engelleyici hile korumaları acık akıllı map oylaması var ama dolu olan server şu 2-3 günde dolmuyor sıkıntım o :(

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ÇetinKurt
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Yönlendirme sıkıntısı

Mesaj gönderen ÇetinKurt »

3 5 Günden beri bizdede bu sorun var bazı aksaklılar var sanırsam . suanda 15:32 server 7-7 oynamakta.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

MertMatin*
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Clan İsmi: CANAKKALE

Yönlendirme sıkıntısı

Mesaj gönderen MertMatin* »

melihtuken yazdı:
MertMatin* yazdı:Siz yönlendirme aldınız fazla şikayet edenler Oldu ama bence hem yonlendırme koyup bırde admın koysanız ılgılenseler emın olun ılerkı gunlerde yonlendırmesızde dolar ve aktıveteler fılan yapsanız daha çok dolar yani yonlendrme aldım bıttı deyıl olay bırazda sızın gayret gostermenız lazım
ip : 213.238.173.51 serverda sürekli neredeyse aktif admin var admin olmasa bile sw de oto küfür engelleyici hile korumaları acık akıllı map oylaması var ama dolu olan server şu 2-3 günde dolmuyor sıkıntım o :(
Birde şunu solemek ısterım bazı prolar olayın tadını baya bı kacırmıs pro denmıcek kadar ole bı pulıgınler konmuskı adamlar FPS den oynayamıyor ve pro dedıgın benım bıldıgım en guzelı ve tercıh edılenı genellıkle pulıgınsız adminin ılgilendiği guzel bır ortamdır.Yani kısacası sizdede varsa bence kaldırmanızı tavsiye ederim fazla etki edermi biblmem ama 1 tane user userdir.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
melihtuken

Yönlendirme sıkıntısı

MertMatin* yazdı:
melihtuken yazdı:
Birde şunu solemek ısterım bazı prolar olayın tadını baya bı kacırmıs pro denmıcek kadar ole bı pulıgınler konmuskı adamlar FPS den oynayamıyor ve pro dedıgın benım bıldıgım en guzelı ve tercıh edılenı genellıkle pulıgınsız adminin ılgilendiği guzel bır ortamdır.Yani kısacası sizdede varsa bence kaldırmanızı tavsiye ederim fazla etki edermi biblmem ama 1 tane user userdir.
Öneriniz için teşekkür ederim . Server de fazla plugin yok onun için fazla lag yapmıyor bi sıkıntımız yönlendirme onunda sıkıntısını çözdükdükmü sıkıntı kalmıcak :)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Taha Demirbaş
İletişim:

Yönlendirme sıkıntısı

Mesaj gönderen Taha Demirbaş »

Sunucuzu dolduracak aktivitelerde bulunun. Sistem serpistirir. Yon aldiysaniz kovayla doker fakat 28 e kadar bos sunuculari dolasir

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala