Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

[ FAST FTP AT ] Uygulaması

CSDurağı panel kullanımı hakkında bilgiler, merak ettikleriniz, takıldığınız yerleri burada sorabilirsiniz

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
The Professional
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: 213.238.173.53
Clan İsmi: World War'Z
İletişim:

Mesaj gönderen The Professional »

Evet yine ben... Bu 3. Konu açışım ve nedeni sorun hala devam ediyor. Belkide sadece ben yırtınıyorum bu yüzden ilgilenmiyorsunuz.. [ FAST FTP AT ]'a tıklayarak hızlı indirmeye eklediğimiz modeller hala görünmez oluyor aslında gorunmezlikle alakasi yok model bozuluyor hatta sadece oyuncu modelleri değil silah modelleride görünmez oluyor bugün taze taze test ettim belki ilgilenmişsinizdir diye fakat hala aynı.. Hızlı İndirmeye eklemediğimizde dosyalar yavaş yükleniyor yüklediğimizde sorun çıkıyor artık sunucuya bir yenilik yapamaz oldum. 1 Yıldır FastDL hakkında tek sorun yaşamadım bu uygulamayı neden gerekli gördünüz anlamadım.. İlgilenmenizi rica ediyoruz [@Bilinmeyen Etiket]

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ömer TELLİ
Yönetici
Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
Clan İsmi: csd

Mesaj gönderen Ömer TELLİ »

Modelini yükledikden sonra tutup tekrar onu fast ftp atmana gerek yok,
eskiden atılmayan dosyalar için yapılmış bir kısım orası , modelini ayrıyetten faste yüklemeden map degiş oyundan cık gir bir kontrol et bakalım hızlı oluyor mu

Herkes model yüklenilmiyor edilmiyor diyor, tam dosya ismi ve yolu istiyorum kimse doğru düzgün bilgi vermiyor.
X bir tane model yükle , serverında değiştir ancak FAST FTP AT tuşuna basma, ardından bir kontrol et sorun varsa veya yoksa bize yaz
Y bir tane model yükle , serverında değiştir ve FAST FTP AT tuşuna bas, ardından kontrol edip bize bilgi ver.
Bende detaylıca bir inceleyeyim

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
The Professional
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İletişim:

Daha öncede dediğim gibi sadece bazıları FastDL sistemine otomatik atılıyor diğer atılmayanları biz manuel olarak atmak zorunda kalıyoruz çünkü o atılmayan modeller hızlı inmiyor.. Bu sefer FAST FTP AT uygulamasını kullanmak zorunda kalıyoruz bu da dosyayı bozuyor. Dediğim gibi daha bugün test ettim 101. IP'de Furien sunucumuz var bıcak modelleri yükledik sunucuya girerken FastDL ile 1 saniyede inen dosya 42 saniyede iniyordu sonradan FAST FTP AT uygulaması ile bazı modelleri manuel olarak yükledim ardından hemen sunucuda silah görünmüyor şikayetleri geldi
[@Bilinmeyen Etiket]

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
The Professional
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İletişim:

Ömer TELLİ yazdı:X bir tane model yükle , serverında değiştir ancak FAST FTP AT tuşuna basma, ardından bir kontrol et sorun varsa veya yoksa bize yaz

FAST FTP AT'a tıklamadan modeli kullandığımızda herhangi bir görünmezlik sorunu olmuyor. Görünmezlik sorunu olanlarada sorduk düzeldiğini söylediler... Fakat bu sefer hızlı indirmiyor.. Hızlı indirmeye en çok bizim ihtiyacımız vardır heralde csduraginda.. Bu büyük bir sorun

Ömer TELLİ yazdı:Y bir tane model yükle , serverında değiştir ve FAST FTP AT tuşuna bas, ardından kontrol edip bize bilgi ver.
Bende detaylıca bir inceleyeyim

Bu şekilde yaptığımızda ise model görünmez oluyor dosya bozuluyor.. Kendimi size zorla inandırıyormuş gibi hissediyorum Sunucuma girip kendiniz inceleyin durumu.. Oyuna girdiğinizde "cstrike/models/player/leetyy dosyası inmiş olacaktır dosyayı HL Model Viewer ile açmayı deneyin hata alacaksınız. İşte bu hata aynı zamanda modelin oyunda görünmez olmasına neden oluyor..

Sunucu Adresim: 213.238.173.53

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ömer TELLİ
Yönetici

Ben anlamadım ki ama farklı bir dilde mi konuşuyorum. Sorunun olduğu aşikar ama kimse bize doğru bilgi vermeyip satırlarca bir şeyler anlatmakta.

Server ip nedir ?
Fast FTP AT'a basmadığında sorunsuz gözüken ancak yavaş inen modelin tam yolu ve model ismi nedir ?
Fast FTP AT'a bastığında hızlı inen ancak gözükmeyen modelin tam yolu nedir ?
Bunları en son ben yukarıdaki mesajımı yazdıktan sonra yaptınız dimi ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

holigan
Server Ip/DNS: 213.238.173.117
Clan İsmi: Holigan | Clan

Mesaj gönderen holigan »

[@Bilinmeyen Etiket]
Beni ılgalamıyorsunuzki,
Bakın sorun şu models/player klasörüne klasör açıp modeli yükledikten sonra map değiştirip denediğimizde FAST DOWNLOAD sistemine aktarmıyor.
Modelin bulunduğu dizine gelip FAST FTP AT butonuna basınca FAST DOWNLOAD sistemine aktarıyor fakat bu seferde model kayboluyor oyunda görünmez olarak görünüyor.
Sorun bu uzattıkça uzatıyosunuz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ömer TELLİ
Yönetici

@holigan ben başka bir dil mi konuşuyorum hala anlamadım ?
Diyorum ki modelin tam yolunu söyleyin.

model/player/HANGİ KLASÖR/HANGİ MODEL İSMİ.MDL , ardından serverın ip adresi nedir
Şuraya model yüklüyoruz fast olmuyor demekten başka birşey yazmıyorsun.

topic2509.html#p9494 şu mesajımı oku ona göre cevap ver bende yardımcı olayım

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
The Professional
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İletişim:

Ömer TELLİ yazdı:Ben anlamadım ki ama farklı bir dilde mi konuşuyorum. Sorunun olduğu aşikar ama kimse bize doğru bilgi vermeyip satırlarca bir şeyler anlatmakta.

Server ip nedir ?
Fast FTP AT'a basmadığında sorunsuz gözüken ancak yavaş inen modelin tam yolu ve model ismi nedir ?
Fast FTP AT'a bastığında hızlı inen ancak gözükmeyen modelin tam yolu nedir ?
Bunları en son ben yukarıdaki mesajımı yazdıktan sonra yaptınız dimi ?
4. Mesajda zaten gerekli bilgileri verdim dizin dahil.. 4. Mesajı arada görmediniz sanırım. post9473.html#p9473
The Professional yazdı: Oyuna girdiğinizde "cstrike/models/player/leetyy dosyası inmiş olacaktır dosyayı HL Model Viewer ile açmayı deneyin hata alacaksınız

Sunucu Adresim: 213.238.173.53

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ömer TELLİ
Yönetici

Peki yükleyip fast olmayan modelin ismi nedir ? X ve Y diye iki farklı modeli belirtmiştim , siz bir modeli yüklemişsiniz ardından fast ftp at'a basmıssınız.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
The Professional
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İletişim:

Ömer TELLİ yazdı:Peki yükleyip fast olmayan modelin ismi nedir ? X ve Y diye iki farklı modeli belirtmiştim , siz bir modeli yüklemişsiniz ardından fast ftp at'a basmıssınız.
Aslında ikisinide aynı modelle test ettim fakat şuanda FAST FTP AT Uygulamasıyla çalıştığı için hızlı yükleniyor fakat sorunlu. Şimdi yeni bir model yükleyip FAST FTP atmadan size dizin bilgisini vereceğim

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala