Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Ürün İptal Edemiyorum

CSDurağı panel kullanımı hakkında bilgiler, merak ettikleriniz, takıldığınız yerleri burada sorabilirsiniz

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
RafaelsGamingg
Server Ip/DNS: 213.238.173.243
Clan İsmi: RafaeL 's Clan

Ürün İptal Edemiyorum

Mesaj gönderen RafaelsGamingg »

Hata
Hizmet sözleşmesi gereği ürününüzü sadece 7 gün öncesinden ( proforma faturanız oluşmadan ) iptal edebilirsiniz.
Bu Hatayı Alıyorum CS 1.6 Serverimi İptal Etmek İstiyorum Kapatmak Degilde Daha Doğrusu Para Çekmesin Otomatik Derdim O Ama Böyle Bir Hata Alıyorum Nasıl Halledebilirim ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

uzman59
Server Ip/DNS: cs11.csduragi.net
Clan İsmi: HospitaL 卍 KLan

Ürün İptal Edemiyorum

Mesaj gönderen uzman59 »

RafaelsGamingg yazdı:Hata
Hizmet sözleşmesi gereği ürününüzü sadece 7 gün öncesinden ( proforma faturanız oluşmadan ) iptal edebilirsiniz.
Bu Hatayı Alıyorum CS 1.6 Serverimi İptal Etmek İstiyorum Kapatmak Degilde Daha Doğrusu Para Çekmesin Otomatik Derdim O Ama Böyle Bir Hata Alıyorum Nasıl Halledebilirim ?

Malesef ürünü iptal etmeniz için 7 gün önceden talep de bulunmanız gerekiyor..

Bu konu da bir işlem yapılacağını sanmıyorum ....

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

serkan ebcin

Ürün İptal Edemiyorum

Mesaj gönderen serkan ebcin »

facebook sayfasına mesaj atın veya omer@csduragi.com adresine mail atıp durumu anlatın

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

XhobLe
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: csxx.csduragi.com
Clan İsmi: xxx - נв

Ürün İptal Edemiyorum

Mesaj gönderen XhobLe »

RafaelsGamingg yazdı:Hata
Sanırım ürununuzun 7 gün süresi kalmış ürunlerin suresinin bitmesine 7 gün var iken faturalar oluşur fatura oluştuğunda hizmeti maalesef iptal edemezsiniz aynı konuyla alakalı başka bir konu daha açıldı forumda iptal edilemedigi söylendi.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

REVA

Ürün İptal Edemiyorum

Mesaj gönderen REVA »

ya ben bişey sorcam bitane sw var ben bi tane daha almak istiyom 2 tane sw alabiliyoz mu ve 2 sw alıyorsak tek ts kullanabiliyoz mu cünkü benim şu an kullandıgım ip çok gerilerde önde bi ip bulursam orayi birakmak istiyomm bu mümkün mü atiyom 120 ci ip benim ts de var fakat ben 55 ci ip buldum oraya geçmek istiyom 120 yi birakip sadece ts yi kullanıp 55 şe gecebiliyom mu

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

XhobLe
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: csxx.csduragi.com
Clan İsmi: xxx - נв

Ürün İptal Edemiyorum

Mesaj gönderen XhobLe »

REVA yazdı:ya ben bişey sorcam bitane sw var ben bi tane daha almak istiyom 2 tane sw alabiliyoz mu ve 2 sw alıyorsak tek ts kullanabiliyoz mu cünkü benim şu an kullandıgım ip çok gerilerde önde bi ip bulursam orayi birakmak istiyomm bu mümkün mü atiyom 120 ci ip benim ts de var fakat ben 55 ci ip buldum oraya geçmek istiyom 120 yi birakip sadece ts yi kullanıp 55 şe gecebiliyom mu
Gecebilirsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

uzman59
Server Ip/DNS: cs11.csduragi.net
Clan İsmi: HospitaL 卍 KLan

Ürün İptal Edemiyorum

Mesaj gönderen uzman59 »

REVA yazdı:ya ben bişey sorcam bitane sw var ben bi tane daha almak istiyom 2 tane sw alabiliyoz mu ve 2 sw alıyorsak tek ts kullanabiliyoz mu cünkü benim şu an kullandıgım ip çok gerilerde önde bi ip bulursam orayi birakmak istiyomm bu mümkün mü atiyom 120 ci ip benim ts de var fakat ben 55 ci ip buldum oraya geçmek istiyom 120 yi birakip sadece ts yi kullanıp 55 şe gecebiliyom mu

Evet istediğiniz kadar ürün alabilirsiniz..

Eski serverinizi bırakacağınız zaman da iptal etmeyi unutmayınız..

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
RafaelsGamingg
Server Ip/DNS: 213.238.173.243
Clan İsmi: RafaeL 's Clan

Ürün İptal Edemiyorum

Mesaj gönderen RafaelsGamingg »

Ben Bu Serveri İstemiyorum Ama Yine Csduraginden Server Alıcam Boş İp Yok Para Panelde Hazır Sadece Çekip Bitirmesin İstiyorum Ya :(

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Red
Server Ip/DNS: x
Clan İsmi: Mr.GaminG

Ürün İptal Edemiyorum

Mesaj gönderen Red »

Boş ip istiyorsanız her sabah çıkıyor sabah erken kalkıp alabilirsiniz yarın bi bakın derim sabah 8.30 ve 12.00 arası iplere.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala