Ürün İptal Edemiyorum
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 35
- Server Ip/DNS: 213.238.173.243
- Clan İsmi: RafaeL 's Clan
Ürün İptal Edemiyorum
Hata
Hizmet sözleşmesi gereği ürününüzü sadece 7 gün öncesinden ( proforma faturanız oluşmadan ) iptal edebilirsiniz.
Bu Hatayı Alıyorum CS 1.6 Serverimi İptal Etmek İstiyorum Kapatmak Degilde Daha Doğrusu Para Çekmesin Otomatik Derdim O Ama Böyle Bir Hata Alıyorum Nasıl Halledebilirim ?
Hizmet sözleşmesi gereği ürününüzü sadece 7 gün öncesinden ( proforma faturanız oluşmadan ) iptal edebilirsiniz.
Bu Hatayı Alıyorum CS 1.6 Serverimi İptal Etmek İstiyorum Kapatmak Degilde Daha Doğrusu Para Çekmesin Otomatik Derdim O Ama Böyle Bir Hata Alıyorum Nasıl Halledebilirim ?
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs11.csduragi.net
- Clan İsmi: HospitaL 卍 KLan
Ürün İptal Edemiyorum
RafaelsGamingg yazdı:Hata
Malesef ürünü iptal etmeniz için 7 gün önceden talep de bulunmanız gerekiyor..
Bu konu da bir işlem yapılacağını sanmıyorum ....
Linklerini gizle |
-
Ürün İptal Edemiyorum
facebook sayfasına mesaj atın veya omer@csduragi.com adresine mail atıp durumu anlatın
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 522
- Server Ip/DNS: csxx.csduragi.com
- Clan İsmi: xxx - נв
Ürün İptal Edemiyorum
Sanırım ürununuzun 7 gün süresi kalmış ürunlerin suresinin bitmesine 7 gün var iken faturalar oluşur fatura oluştuğunda hizmeti maalesef iptal edemezsiniz aynı konuyla alakalı başka bir konu daha açıldı forumda iptal edilemedigi söylendi.RafaelsGamingg yazdı:Hata
Linklerini gizle |
-
Ürün İptal Edemiyorum
ya ben bişey sorcam bitane sw var ben bi tane daha almak istiyom 2 tane sw alabiliyoz mu ve 2 sw alıyorsak tek ts kullanabiliyoz mu cünkü benim şu an kullandıgım ip çok gerilerde önde bi ip bulursam orayi birakmak istiyomm bu mümkün mü atiyom 120 ci ip benim ts de var fakat ben 55 ci ip buldum oraya geçmek istiyom 120 yi birakip sadece ts yi kullanıp 55 şe gecebiliyom mu
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 522
- Server Ip/DNS: csxx.csduragi.com
- Clan İsmi: xxx - נв
Ürün İptal Edemiyorum
Gecebilirsiniz.REVA yazdı:ya ben bişey sorcam bitane sw var ben bi tane daha almak istiyom 2 tane sw alabiliyoz mu ve 2 sw alıyorsak tek ts kullanabiliyoz mu cünkü benim şu an kullandıgım ip çok gerilerde önde bi ip bulursam orayi birakmak istiyomm bu mümkün mü atiyom 120 ci ip benim ts de var fakat ben 55 ci ip buldum oraya geçmek istiyom 120 yi birakip sadece ts yi kullanıp 55 şe gecebiliyom mu
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs11.csduragi.net
- Clan İsmi: HospitaL 卍 KLan
Ürün İptal Edemiyorum
REVA yazdı:ya ben bişey sorcam bitane sw var ben bi tane daha almak istiyom 2 tane sw alabiliyoz mu ve 2 sw alıyorsak tek ts kullanabiliyoz mu cünkü benim şu an kullandıgım ip çok gerilerde önde bi ip bulursam orayi birakmak istiyomm bu mümkün mü atiyom 120 ci ip benim ts de var fakat ben 55 ci ip buldum oraya geçmek istiyom 120 yi birakip sadece ts yi kullanıp 55 şe gecebiliyom mu
Evet istediğiniz kadar ürün alabilirsiniz..
Eski serverinizi bırakacağınız zaman da iptal etmeyi unutmayınız..
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 35
- Server Ip/DNS: 213.238.173.243
- Clan İsmi: RafaeL 's Clan
Ürün İptal Edemiyorum
Ben Bu Serveri İstemiyorum Ama Yine Csduraginden Server Alıcam Boş İp Yok Para Panelde Hazır Sadece Çekip Bitirmesin İstiyorum Ya 

Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: x
- Clan İsmi: Mr.GaminG
Ürün İptal Edemiyorum
Boş ip istiyorsanız her sabah çıkıyor sabah erken kalkıp alabilirsiniz yarın bi bakın derim sabah 8.30 ve 12.00 arası iplere.
Linklerini gizle |