top15 oto sıfırlama sorunu
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 21
beyler merhaba, bizim serverimizde uzun süredir top15 haftalık olarak kendi kendine sıfırlanıyor bizim yönetimimiz dışında oluyor bu. sorun ne olabilir ve sıfırlanma süresini nasıl uzatabiliriz yardımcı olurmusunuz plugininiz felan varsada paylaşabilirsiniz. yardımlarınızı bekliyorum
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: csxx.csduragi.com
- Clan İsmi: xx - נв
- İletişim:
xxevoxx yazdı:beyler merhaba, bizim serverimizde uzun süredir top15 haftalık olarak kendi kendine sıfırlanıyor bizim yönetimimiz dışında oluyor bu. sorun ne olabilir ve sıfırlanma süresini nasıl uzatabiliriz yardımcı olurmusunuz plugininiz felan varsada paylaşabilirsiniz. yardımlarınızı bekliyorum
Yektanın dedigini bir deneyin bakalım olmazsa ayrı bi top15 kurarsınız.Yek'-ta yazdı:Sunucu açılıp kapandığında top15in sıfırlanmaması lazım, 2 gün evvel o sorun düzeltildi CSDurağında. Hala devam ediyor ise yeni konu açarak bildiriniz.eXmajesticGaming yazdı:Teşekkür ederiz. Bir sorum olacak. Bu eklentiyi kullandığımızda şuan var olan sunucu açılıp kapandığında kendi kendine top15 sıfırlanma sorunu çözülecek mi ?
Linklerini gizle |
-
düzelttilermi bilmiyorum deniyelim ozaman varsa yardımcı olucağınız bişey yazın gene
Linklerini gizle |
@Xander neyi deniyorlar? Bilip bilmeden yorumların gerçekten çok arttı, dikkat etmelisin.. O yorumu altıntıladığın tarih kaç?
IP adresiniz nedir?
IP adresiniz nedir?
Linklerini gizle |
-
-
- Server Ip/DNS: csxx.csduragi.com
- Clan İsmi: xx - נв
- İletişim:
Bu sıkıntı ile ilgili daha onceden konu actıgını hatırladıgım için forumda arattım ve cevabınızı kullanıcıya gönderdim, ayrıca attıgım mesaj 27 mart 2017 tarihinde cevaplanmış bi sıkıntı olacagını sanmıyorum kullanıcıya yardım etme amaçlı sizin attıgınız yorumu buraya gönderdim.Yek'-ta yazdı:@Xander neyi deniyorlar? Bilip bilmeden yorumların gerçekten çok arttı, dikkat etmelisin.. O yorumu altıntıladığın tarih kaç?
IP adresiniz nedir?
Linklerini gizle |
-
eskiden açtım düzelmedi tekrar açtım o eski attığımın linkini atar mısınız hatırlamıyorum
Linklerini gizle |
Forumda Paylaşmış Olduğum Süreli Top15 Plugini ' ni Kullanabilirsiniz
eklentiler-pluginler/sureli-top15-plugini-t11626.html
eklentiler-pluginler/sureli-top15-plugini-t11626.html
Linklerini gizle |
-
kurdum 30 güne ayarladım bakalım işe yararsa tekrar teşekkür ederim iyi forumlar
Linklerini gizle |
xxevoxx yazdı:kurdum 30 güne ayarladım bakalım işe yararsa tekrar teşekkür ederim iyi forumlar
Sanada iyi forumlar

Linklerini gizle |