Sunucu Açılmıyor.
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 718
- Clan İsmi: Skull Gaming
Sunucu Açılmıyor.
Tabi Şu Website İs Offline Hatası Geçerse Eğer Panele Giriş Yapıcam
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.117
- Clan İsmi: Holigan | Clan
Sunucu Açılmıyor.
plugins.ini den kendi yüklediğin eklentileri sil
.mdl .spr gibi dosyaları belki eksik yüklemişsindir
plugins.ini den eklentileri sil kaydet dene olmazsa adminlik şifrelerini kontrol et 12 harften fazla olursa problem çıkabilir galiba bu konu hakkında problem yaşanmıştı ve konu açılmıştı adminlikleride kontrol et diyebileceklerim bukadar
panelde çalışma olabilir genel olarak bu saatlerde panel yavaşlıyor veya ara ara erişim kopuyor
plugins.ini den eklentileri sil kaydet dene olmazsa adminlik şifrelerini kontrol et 12 harften fazla olursa problem çıkabilir galiba bu konu hakkında problem yaşanmıştı ve konu açılmıştı adminlikleride kontrol et diyebileceklerim bukadar
panelde çalışma olabilir genel olarak bu saatlerde panel yavaşlıyor veya ara ara erişim kopuyor
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 718
- Clan İsmi: Skull Gaming
Sunucu Açılmıyor.
Paneli Yanlışlıkla Tekrardan Sıfırladım.Sanırsam Yüklerken Birinden Yardım Alacağım BU Sefer :/holigan yazdı:plugins.ini den kendi yüklediğin eklentileri sil
plugins.ini den eklentileri sil kaydet dene olmazsa adminlik şifrelerini kontrol et 12 harften fazla olursa problem çıkabilir galiba bu konu hakkında problem yaşanmıştı ve konu açılmıştı galiba bide adminlikleri kontrol et
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.117
- Clan İsmi: Holigan | Clan
Sunucu Açılmıyor.
özelden mesaj at yarın müsaitim sabah 11:00 civarı sen dosyaları yükle tamamen eksiksiz eklentileri yükleme beraber ayarlarız
yarım saate geleceğim
yarım saate geleceğim
Linklerini gizle |