cs41.Csduragi.com Serverdeki Lag sorunu lutfen düzeltilebilirmi İlginiz için Teşekkürler ..
1 Haftadir 20 kişi üstü olunca lag sorunu yaşıyoruz Düzeltilir ise İyi olur
Serverdeki Lagimiz
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 164
-
- Server Ip/DNS: cs7.csduragi.com
- Clan İsmi: LeadeR Gaming
Serverdeki Lagimiz
@Takariz Eklentilerinizi Kontrol Edin,Çokca CPU Kullanan,Hardcode Olan Eklentilerden Kurmayın.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 164
Serverdeki Lagimiz
Anladım ustada Mesela Hangi eklentiler kullanmayalım? Hardcore eklenti derken ve CPU nerden erişim yapacağız?
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 166
- Server Ip/DNS: 213.238.173.53
- Clan İsmi: World War'Z
- İletişim:
Serverdeki Lagimiz
Eklenti ile alakası yok malum lag sorunu prosundan zmsine herkeste var.. Kullandığımız eklentilerin hepsi Alliedmods tarafından onaylanmış eklentiler. Bu hostingde en fazla eklenti kullanan sunucu bizim sunucudur herhalde ama gel gör ki herkeste aynı sorun var. İşin aslı geçen ki kesintiden sonra yükseldi pingler birşeyler eksik olmalı düzeltin artık.LSR yazdı:@Takariz Eklentilerinizi Kontrol Edin,Çokca CPU Kullanan,Hardcode Olan Eklentilerden Kurmayın.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 152
- Clan İsmi: [ZombiesAttacK]
Serverdeki Lagimiz
Ewet ben @LSR in geçenki ki açıklamasına istinaden tüm eklentilerimi kaldırdım. Modelleri kaldırdım ama yine de Ping sorunu çözülmedi.10 kişi olunca lag ve pin den dolayı sw yi sorumlu tutup söven kaçıyor : D . Artık neyse sorun varsa bizimde yapabileceğimiz birşey yapalım birlikde çözelim ama lütfen çözelim.
Linklerini gizle |